Witam, Chciałbym się was spytać co sadzicie na temat myjni parowych??? Był ktoś na takiej??? Jakie macie doświadczenia z tą branżą??? Czy jest to dochodowe??? Interesuje się obecnie tym tematem ale póki co to widziałem tylko jak wygląda takie mycie, i usłyszałem setki zalet z ust handlowców... Interesuje mnie firma ASTRA i MANSSER. Włochy kontra Niemcy. Ale nie będziemy tu markach rozmawiać... Interesują mnie tylko wasze doświadczenia co do takich myjni...
W Polsce nie ma takich myjni a w każdym bądź razie nie widziałem, a mieszkam w Wa-wie i takie cuda tu nie zawitały przynajmniej na moim osiedlu. Jeżeli to jest dobry sposób na umycie auta i dość konkurencyjny CENOWO to czemu nie, u mnie w Ursusie właśnie niedługo będzie się otwierała myjnia bezdotykowa 200 tys. mieszkańców i nie było za bardzo gdzie umyć auta.
nie kupujcie maszyn dieslowskich i nie wchodzcie we franczyzy. Taką myjnie można otworzyc samemu i przy odpowiednich wskazówkach osób doświadczonych dobrze pokierowac ta działalnością. Sam mam taka myjnie juz 3 lata i prosperuje bardzo dobrze w okresie wiosennym i letnim. NIe wierzcie w bzdury ze para mozna umyc samochod w zime. jest to interes tylko sezonowy. jak cos to piszcie na [email protected]
Według mnie dobra dostępna jest w ofercie firmy Fortador. Jest to sprzęt profesjonalny, trzystanowiskowy zapewniający dobre mycie, pranie i dezynfekcję. Inwestycja moim zdaniem dobra i zwracająca się bardzo szybko.
Takie myjki parowe można dostać w naprawdę atrakcyjnych cenach. Zajrzyjcie do . Jest to bardzo wydajny i solidny sprzęt, więc uważam, że może być to bardzo dobry wybór.