Ekologiczna Myjnia Parowa

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Beza

Ekologiczna Myjnia Parowa

Post autor: Beza »

Witam, Chciałbym się was spytać co sadzicie na temat myjni parowych??? Był ktoś na takiej??? Jakie macie doświadczenia z tą branżą??? Czy jest to dochodowe???
Interesuje się obecnie tym tematem ale póki co to widziałem tylko jak wygląda takie mycie, i usłyszałem setki zalet z ust handlowców... Interesuje mnie firma ASTRA i MANSSER. Włochy kontra Niemcy. Ale nie będziemy tu markach rozmawiać...
Interesują mnie tylko wasze doświadczenia co do takich myjni...
simpleframe
Kontakt:

Re: Ekologiczna Myjnia Parowa

Post autor: simpleframe »

W Polsce nie ma takich myjni a w każdym bądź razie nie widziałem, a mieszkam w Wa-wie i takie cuda tu nie zawitały przynajmniej na moim osiedlu.
Jeżeli to jest dobry sposób na umycie auta i dość konkurencyjny CENOWO to czemu nie, u mnie w Ursusie właśnie niedługo będzie się otwierała myjnia bezdotykowa 200 tys. mieszkańców i nie było za bardzo gdzie umyć auta.
piotr1982xxx

Post autor: piotr1982xxx »

nie kupujcie maszyn dieslowskich i nie wchodzcie we franczyzy. Taką myjnie można otworzyc samemu i przy odpowiednich wskazówkach osób doświadczonych dobrze pokierowac ta działalnością. Sam mam taka myjnie juz 3 lata i prosperuje bardzo dobrze w okresie wiosennym i letnim. NIe wierzcie w bzdury ze para mozna umyc samochod w zime. jest to interes tylko sezonowy. jak cos to piszcie na
[email protected]
darful
Kontakt:

Post autor: darful »

Coraz popularniejsze są myjnie bezdotykowe,choć jak wiadomo sprzedawcy sprzętu chcieliby żeby myjnie parowe były coraz bardziej popularne...
OndajOn

Post autor: OndajOn »

jesli uwazasz ze bedzie popyt, w sensie ze brakuje u was myjni to zdecydowanie probuj w tym kierunku cos dzialac
Andreo

Post autor: Andreo »

Kluczowy bez wątpienia jest rynek zbytu. Jeśli tylko będą chętni na daną usługę to każdy biznes dający taki efekt będzie opłacalny :)
Nasiona Marihuany TanieSianie
bizz

Post autor: bizz »

Według mnie dobra dostępna jest w ofercie firmy Fortador. Jest to sprzęt profesjonalny, trzystanowiskowy zapewniający dobre mycie, pranie i dezynfekcję. Inwestycja moim zdaniem dobra i zwracająca się bardzo szybko.
ludwiczek

Post autor: ludwiczek »

Sama chętnie bym skorzystała z takiej myjni. A to że jest ekologiczna to dodatkowy atut.
http://www.s-net.pl/dla-biznesu/dostep-do-internetu/
arekk

Post autor: arekk »

Takie myjki parowe można dostać w naprawdę atrakcyjnych cenach. Zajrzyjcie do . Jest to bardzo wydajny i solidny sprzęt, więc uważam, że może być to bardzo dobry wybór.
Gomewireiki

Post autor: Gomewireiki »

Moim zdaniem zwykłe myjnie bezdotykowe na ten moment są najlepszy rozwiązaniem. Otwierane są na każdym kroku
zarządzanie produkcją - systemy dla firm
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ