elektroniczny papieros

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
coolleran

elektroniczny papieros

Post autor: coolleran »

Elektroniczny papieros Gamucci jest to produkt, wykorzystujący najwyższą mikro technologię w celu zapewnienia użytkownikom takich samych doświadczeń jak przy paleniu tytoniu, gamucci jest to jeden z największych producentów e-papierosów i e-cygar. Dzięki nam mogą Państwo poznać zdrowszą alternatywę tradycyjnego papierosa. Nasz elektroniczny papieros jest pozbawiony 4000 groźnych i szkodliwych dla zdrowia substancji, które zawiera tradycyjny papieros.

elektroniczny papieros i elektroniczne cygaro gamucci wyglądają i smakują dokładnie tak jak tradycyjne, ale elektroniczny papieros gamucci jest zdrowszy od tradycyjnego papierosa. Wśród asortymentu Gamucci są najtańsze i najlepsze elektroniczne papierosy zazierające dawkę nikotyny i są pozbawione substancji smolistych i rakotwórczych, które zawiera tradycyjny papieros. Jak i jest również elektroniczny papieros nie zawierający nikotyny. Szukamy również osób zainteresowanych współpracą z nami.

Zapraszamy na naszą nowa stronę:
Producent elektronicznych papierosów i cygar:

Kontakt:
[email protected]
662 123 584
bioevo

Re: elektroniczny papieros

Post autor: bioevo »

nie no to są jakieś jaja chyba :D

Człowiek się uzależnia od nikotyny, a nie walca w ustach
domy opieki - ośrodek Bryza, opieka nad osobami starszymi
Pozycjonuję strony internetowe- tanio!
bioevo

Post autor: bioevo »

nie no to są jakieś jaja chyba :D

Człowiek się uzależnia od nikotyny, a nie walca w ustach
domy opieki - ośrodek Bryza, opieka nad osobami starszymi
Pozycjonuję strony internetowe- tanio!
c_est_la_vie

Post autor: c_est_la_vie »

Oj oj nie zgodziłabym się z tym, że ludzie uzależniają się od nikotyny a nie od walca w ustach... oczywiście nikotyna jest głównym powodem uzależnienia ale wiele osób uważa, że jak chcą zerwać z nałogiem brakuje im właśnie czegoś w dłoni. A elektroniczne papierosy są coraz bardziej modne...
kmzwr

Post autor: kmzwr »

kumpela to ostatnio kupiła i sobie chwiali - dla mnie przynajmniej nie dmucha fajkami:-)
mateo_220

Post autor: mateo_220 »

bardzo dobra alternatywa dla palaczy którzy są uzależnieni nie tylko od nikotyny ale też od puszczania tzw "dymka" dawkę nikotyny można zmniejszać i w pewnym momencie dojść do 0. Fajna sprawa ten e-papieros, przynajmniej palacz nie pachnie starą popielniczką
natalian

Post autor: natalian »

Ale zdarza się, że palacze tak się "wczuwają" z używaniem tego elektronicznego papierosa, że np. palą go na przystanku, a potem widząc nadjeżdżający autobus, rzucają na ziemię i przygniatają... :D
Szkoły trenerów biznesu
Szkolenia Warszawa
Run

Post autor: Run »

Nie wiem czy to dobry biznes. Jakoś nie widzę ludzi z tymi e-papierosami, a i palaczy też jakoś nie ubyło.
mateo_220

Post autor: mateo_220 »

a ja coraz częściej widzę takich palaczy. Kilku moich znajomych jak i ja palimy e-papierosy. Super jest pod tym względem, że są różne smaki. A taka para wodna która się wytwarza nie jest szkodliwa, tak jak substancje smoliste
dagmaro

Post autor: dagmaro »

Run - nie zgadzam się z Tobą, przy obecnych cenach papierosów coraz więcej osób stara się jak najszybciej zerwać z nałogiem. Ja również jestem świetnym przykładem takiej osoby, nie palę już 3,5 tygodnia i choć głód nikotynowy praktycznie już minął często zdarza się, że mam ochotę zapalić. Chodzi o ten głęboki i relaksujący wdech wykonywany w trakcie palenia. Tak zresztą tez tłumaczą ten fakt zajmujący się sprawa naukowc
Baza noclegowa | Najlepszy coach
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ