Fajnie miejsce w sieci gdzie kupie oryginalny prezent?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Ruhi

Fajnie miejsce w sieci gdzie kupie oryginalny prezent?

Post autor: Ruhi »

Cześć, szukam pomysłów albo miejsce gdzie mogą mnie zainspirować do znalezienia fajnego prezentu dla żony. Szukam czegoś naprawdę oryginalnego. Wiem że kwiaty to prezent zawsze trafny ale chciałbym cos bardziej praktycznego na lata.

Cos możecie polecić?
Ruhi

Re: Fajnie miejsce w sieci gdzie kupie oryginalny prezent?

Post autor: Ruhi »

Ruhi pisze:Cześć, szukam pomysłów albo miejsce gdzie mogą mnie zainspirować do znalezienia fajnego prezentu dla żony. Szukam czegoś naprawdę oryginalnego. Wiem że kwiaty to prezent zawsze trafny ale chciałbym cos bardziej praktycznego na lata.

Cos możecie polecić?
Znalazłem fajny sklep - https://www.murrano.pl/ Mnóstwo pomysłów na prezent i to na każdą okazję w roku.
greta44

Re: Fajnie miejsce w sieci gdzie kupie oryginalny prezent?

Post autor: greta44 »

ponieważ zazwyczaj kupuję rzeczy praktyczne to zaglądam do sklepów z agd/rtv :) tam zamówiłam teraz prezent dla mamy na dzień matki, znalazłam dla niej genialną suszarko-lokówkę Babyliss i do tego w jej ulubionym kolorze fioletu, na pewno prezent ją ucieszy, sama mam podobny model i jest ekstra, bardzo latwo ułożyć nią włosy
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ