Hej! Polecam Ci super restaurację, w której miała okazję ostatnio być moja przyjaciółka: - obsługa na wysokim poziomie, a do tego smaczne potrawy Myślę, że spoko miejsce na zorganizowanie spotkania służbowego
Koniecznie musisz zobaczyć restaurację od Q Hotel Kraków , która rewelacyjnie pasuje na randki czy spotkania biznesowe. Restauracja przyjmie do 60 osób a w Lobby Barze odpocząć w miłej atmosferze może do 15 osób. Takie mini spotkanie z kolegami z pracy się spokojnie odbędzie, do tego te pyszne jedzenie... mniam!
Restauracji w Krakowie nie brakuje. Wpisz sobie w google - tam chyba najwięcej znajdziesz. Ja najbardziej kuchnię włoską lubię i takich knajpek bym szukała.
Najlepsze torebki damskie to takie, które pomieszczą wszystko Kocham shopperki!
Co do lokali gastronomicznych to warto wybrać się do ok wine bar przy rynku we Wrocławiu. Jest to restauracja godna polecenia. Znajduje się blisko centrum , wnętrza lokalu bardzo schludne i harmonijne. Potrawy przygotowują z sezonowych składników także wszystko jest tam świeże. Nigdzie nie dostaniesz takiego wina jak u nich . http://www.okwinebar.com
Lepiej przygotować coś w domu. Zakupy zamawiasz na Szopi.pl . Szybko zrobią zakupy spożywcze czy w warzywniaku. Wiadomo jak w Krakowie z korkami, a oni potrafią zorganizować się w godzinę nawet. Także zrealizują, przywiozą. A potem zostaje tylko coś fajnego ugotować. To mega praktyczne rozwiązanie.