Fakturowanie - dobry program i Wasze opinie

Czyli biznes w sieci internetowej.
Konek

Fakturowanie - dobry program i Wasze opinie

Post autor: Konek »

Cześć,
Chciałbym zapytać Was z jakiego systemu do fakturowania korzystacie w swojej firmie i czy jesteście zadowoleni z jakości oraz funkcjonalności.
Pozdrawiam serdecznie!
EmilCh

Re: Fakturowanie - dobry program i Wasze opinie

Post autor: EmilCh »

Ja jestem zdecydowanie za programem RafSoft Standard jeśli chodzi o wygodną i efektywną pracę (szczególnie podczas fakturowania), dlatego odwiedź stronę https://ksiegowosc24.pl/sklep/ ponieważ akurat program RafSoft 2020 spisuje się u nas bardzo dobrze i znacząco wspiera dział księgowy ograniczając ilość prac i spraw które wymagają sprawne załatwienia.
MaciejK

Post autor: MaciejK »

Ja postawiłem na program rafsoft i przyznam, że jeśli chodzi o dobry program do fakturowania to on w pełni spełnia swoje zadanie. Stabilny, z rozbudowaną ilością funkcjonalności i jednocześnie obsługa techniczna zawsze pomoże, szczególnie na początku (ale też jest miesięczna wersja próbna do sprawdzenia).
RafałSek

Post autor: RafałSek »

Dobrze wiedzieć i na pewno wezmę pod uwagę oraz z chęcią przetestuję, bo z dotychczasowego programu nie jestem jakoś zadowolony ..
Adamus

Post autor: Adamus »

Ja zgodzę się z pozytywną opinią jeżeli chodzi o program RafSoft i uważam, że to bardzo dobry kierunek jeśli szukacie skutecznego rozwiązania do efektywnej pracy w księgowości, aby wszystko było w jednym miejscu i jednocześnie w pełni dokładne i zgodne ze standardami obecnego roku. Licencja nie jest droga, a tym bardziej że przed zakupem spokojnie można go sobie przetestować.
Konek

Post autor: Konek »

Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, na pewno wezmę pod uwagę i oczywiście dam znać jak się program w codziennej pracy sprawdza!
EmilCh

Post autor: EmilCh »

Konek pisze:Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, na pewno wezmę pod uwagę i oczywiście dam znać jak się program w codziennej pracy sprawdza!

Oczywiście nie ma za co i mamy nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję dla swojego biznesu i oczywiście księgowości. My nadal stawiamy na RafSoft i oczywiście jesteśmy zadowoleni z możliwości, wygody i jednocześnie ceny za licencję. Mam nadzieję, że i u Was fajnie się sprawdzi takie ułatwienie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ