faktury

Czyli biznes w sieci internetowej.
bask

faktury

Post autor: bask »

macie problem z fakturowaniem u was? jakis systemów używacie? my mamy teraz trochę zawirowanie z tym i szukamy jakiegoś dobrego rozwiązania
kartonka

Re: faktury

Post autor: kartonka »

może platforma bizin będzie dobra? ja na niej pracuję i sobie chwalę :)
motar

Post autor: motar »

Ja nie korzystam z programu do fakturowania. Dzięki programowi inkubator przedsiębiorczości nie muszę się tym zajmować. Jest to świetna sprawa dla raczkującej firmy. Warto o tym poczytać na https://www.ppg24.pl/z-podkarpacia/sanok można się dużo dowiedzieć a przede wszystkim zyskać i zaoszczędzić na początku.
WaldemarS

Post autor: WaldemarS »

U nas w firmie wprowadzony został monitorujący obieg faktur w firmie http://www.firma20.pl/moduly/obieg-faktur/ . Takie rozwiązanie sprawdza się doskonale i ułatwia dostęp do potrzebnych dokumentów. Takie narzędzie pozwala na przesłanie faktur do wielu osób, oraz wprowadzenie uprawnień dla danych użytkowników.
moris

Post autor: moris »

A ja chciałbym się dowiedzieć co robicie by nie przepłacać w firmie. Ostatnio faktury za paliwo mnie dobijają tak że nie wiem czy pracownicy nie biora paliwa dla siebie... Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem jak Mógłbym sprawdzać na bieżąco stan paliwa i jego zużycie. Może wyszłoby dlaczego nagle zużycie tak wzrosło.
Hokus
Kontakt:

Post autor: Hokus »

Program daje radę i ogólnie z tego co słyszałem jest chwalony.
Fards

Post autor: Fards »

Ja dobre opinie słyszałem o bizin i zacząłem go też używać w mojej firmie. Jestem barzo zadowolony, ma duzo funkcjonalnosci za naprawde małą cenę no i jest bardzo prosty w obsłudze.
Murek24

Post autor: Murek24 »

Wiesz wszystko o własnym biznesie? Poczytaj o tym programie Fakturowanie Online to: Oszczędność czasu. Platforma wspomagająca prowadzenie firmy (biznesu) w internecie, oferująca system CRM, pozwalająca na pełną kontrolę należności i zobowiązań no i najważniejsze pozwala wystawiać faktury, a dane klienta są automatyczne pobieranie z bazy GUS.
Gdy ktoś dosiadł tygrysa, to już z niego nie zejdzie.
zuzka

Post autor: zuzka »

Fajne pomysły, ale niestety faktury trzeba w formie papierowej przechowywać kilka lat, a akurat u mnie jest ich sporo. Na szczęście nieźle je segregujemy i tematycznie wpinamy w segregatory. Teraz na mają atrakcyjne ceny, zerknij a może wybierzesz coś jeszcze.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ