Favor Przedsiębiorstwo Usługowe

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
favor
Kontakt:

Favor Przedsiębiorstwo Usługowe

Post autor: favor »

Skoro jest to miejsce, w którym powinno się grzecznie przedstawić, to pozwolę sobie na to.
Firma działa od 1 stycznia 2007 r. W początkowym okresie istnienia stanowiła głównie sposób na rozliczanie mojej działalności dziennikarskiej i copywriterskiej (m.in. Software, Wiedza i Praktyka, Linux New Media, IDG, Agora).

Współcześnie oferuję przede wszystkim kompleksową obsługę informatyczną, projektowanie i promocję stron WWW, dostarczanie treści (copywriting), ale również sprzedaż oprogramowania i sprzętu elektronicznego.

Współpracuję często z wieloma specjalistami - grafikami, programistami, ale również filmowcami, stąd moja oferta może być o wiele wiele bardziej rozbudowana.

Zapraszam do odwiedzenia strony formowej .
Przy okazji zwracam uwagę, że posiadam jeszcze wolną przestrzeń, w której z przyjemnością umieszczę Państwa materiały reklamowe. Czy to na zasadzie wzajemności, czy czysto komercyjnie.

Pozdrawiam
Przemysław Żarnecki
Dyskutant

Re: Favor Przedsiębiorstwo Usługowe

Post autor: Dyskutant »

Może jakiś cennik przedstawisz? :)
---
Zapraszam: http://www.ledcompany.pl
DagmaraRycek

Re: Favor Przedsiębiorstwo Usługowe

Post autor: DagmaraRycek »

Trzeba uważać coś dziwnego jest napisane w postach powyżej. Nie mogę ich rozgryźć :(
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ