firma na kredyt

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
Alex21
Kontakt:

firma na kredyt

Post autor: Alex21 »

Witam :) Zakładam swój własny biznes, ale chyba nie obejdzie się bez pożyczki. Polecacie kogoś solidnego, u kogo zaciągne kredyt? ;)
Znacie sklep domek ? :)
endrju1

Re: firma na kredyt

Post autor: endrju1 »

Hej :) Myślę, że mogę Ci polecić naprawdę konkretną agencję, w której możesz dostać korzystny kredyt: - bardzo fajna firma, która dobiera ofertę tak, aby była jak najbardziej korzystna :) Do tego świadczą profesjonalne doradztwo, więc polecam! :)
Joseph1957
Kontakt:

Post autor: Joseph1957 »

Ja otworzyłem firme na kredyt i spłacam go do teraz ale to moje błędy niestety...
Saszka
Kontakt:

Post autor: Saszka »

A może nie kredyt tylko dofinansowanie? Sprawdzałeś dostępne opcje?
Supraserwis

Post autor: Supraserwis »

Trzeba poszukać dobrego specjalisty w zakresie dofinansowań. Bez tego nie walcz!
SupraSerwis.pl
Kleo

Post autor: Kleo »

Nie ma problemu, jak wiesz że taki kredyt czy pożyczka zostanie spłacona na czas. Teraz nawet jest możliwa jeśli chodzi o osoby prywatne. Być może taka pożyczka się bardzo przyda, sprawdzaliście? Oblicz ile będzie zysku z tej firmy, jakie raty możesz spłacać, to wszystko musi być dobrze obliczone.. pamiętaj.
Gleniowa

Post autor: Gleniowa »

bezpośrednio i samemu może Ci być ciężko starać się o kredyt. Wiem, ze są firmy które pośredniczą między nami a bankiem i wtedy taki kredyt jest dużo łatwiej pozyskać. Spróbuj może skorzystać z pomocy http://www.probitasfinance.pl Probitas Finance o ile dobrze pamiętam zajmują się właśnie takimi rzeczami i maja szeroką ofertę.
nierra

Post autor: nierra »

Mnie natomiast interesuje konsolidacja chwilówek Rybnik bo dowiedziałam się, że dzięki niej cały dług zostanie rozłożony na dłuższy okres spłaty. To by mnie ratowało teraz kiedy mam trudną sytuację finansową
Perpetua

Post autor: Perpetua »

Kredyt firmowy Radzyń Podlaski to świetne rozwiązanie szczególnie dla nowych firm. Taki zastrzyk gotówki pozwoli sfinansować wszystkie inwestycje i wkroczyć na rynek na pełnych obrotach.
Noamhs

Post autor: Noamhs »

siemka ;) super temat
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ