Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Myślicie, że założenie firmy produkującej najróżniejsze torby i worki będzie dobrym pomysłem? Myślałem dużo o tym i jedyne czego się boje to silnej konkurencji np. firmy , która ma bardzo szeroką ofertę.
Też już gdzieś to czytałam. Tam się wypowiedziałam, więc tu też napiszę. Doświadczenie jest najważniejsze! Dowiedz się coś więcej o tej branży zanim założysz firmę!
wydaje mi się, że rynek jeszcze nie jest zapełniony jeśli chodzi o tego typu produkty także warto próbować a konkurencji nie ma się czego bać - ona przecież zawsze będzie - to przecież cecha pluralistycznego rynku
Jeśli o worki foliowe chodzi, to w http://www.pjmworki.pl/ znajdziecie dobrą i solidną ofertę takich worków. Myślę, że również i was może dostępna u nich oferta zainteresować.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Firma, firmą, halę do tego masz? Niestety w piwnicy worków nie wyprodukujesz :p Słyszałem dużo o i ich halach- sprawa super, na ich stronie masz narzędzie do "budowania" hali w 3d i w ten sposób dostosowania jej do swoich potrzeb. No i duży plus polega na tym, że halę możesz w każdej chwili sobie "przenieść"
Jeżeli chcesz zająć się taką produkcja na szersza skalę,to proponuję najpierw rozpocząć współpracę z dobrą firmą kurierską,dzięki której towar szybko i bezproblemowo trafi do klientów,akurat tutaj możemy pomóc,zobacz na Speedpack.com.pl