Firma remontowa z Białegostoku

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
smyk

Firma remontowa z Białegostoku

Post autor: smyk »

Hej, znacie jakąś sprawdzoną ekipę remontową w Białymstoku?
pestka

Re: Firma remontowa z Białegostoku

Post autor: pestka »

Zapytaj w MTIW-BUD. Jest to jedna z większych firm remontowo-budowlanych zarówno w Białymstoku jak i całym województwie podlaskim. Oferują usługę kompleksową tzn. od układania glazury i terakoty, poprzez gładzie, malowanie, wymianę okien i drzwi, instalacji hydraulicznych i innych tego typu rzeczy. Zajrzyj sobie na http://mtiw-bud.com/ - znajdziesz tam więcej info.
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Sprawdzona ekipa remontowa to nie wszystko, niestety w dzisiejszych czasach, trzeba ludziom patrzeć na ręce, bo czesto wykorzystją nasze zaufanie. Wszystkim planującym remont polecam pouczający artykuł na temat tego na co zwracać uwagę ekipie remontowej :)
animka87

Post autor: animka87 »

fajnie ze podales ten kontakt :) widzialam ze nie ma go w http://www.zbudujmyto.pl/baza-firm-i-fachowcow to moze tam tez dodaj zawsze to jeszcze jedno ogłoszenie wiecej no i klientów więcej mozna podłapać :)
bizz

Post autor: bizz »

A mają , czy wszystko malują ręcznie? Uważam, że do malowania taki agregat malarski to podstawa, robota idzie szybko i sprawnie.
kolaa

Post autor: kolaa »

Zdecydowanie wykorzystanie takiego sprzętu przełoży się na wydajność pracy. Może ktoś wie czym agregaty malarskie różnią się od takich ? A może to to samo, tylko nazwa inna.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
karolina
Kontakt:

Post autor: karolina »

Pytanie czy taka firma remontowa wykorzystuje tradycyjne metody malowania czy za pomocą takich urządzeń jak !
Co powiecie na zdjęcie co robi ten fotograf dziecięcy racibórz?
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

jak szukacie dobrego agregatu to kupcie ten marki kruzer, ja mam i polegam, u mnie przetrwał całą budowę (działał bezawaryjnie), a i teraz okazjonalnie przydaje się na gospodarstwie, jak prąd wyłączą
grego

Post autor: grego »

Niestety w Białymstoku takiej nie ma najbliższa znajduje się w Płocku...
AgregatyPradotworcze.com.pl
milena_w

Post autor: milena_w »

mariolka00 pisze:Sprawdzona ekipa remontowa to nie wszystko, niestety w dzisiejszych czasach, trzeba ludziom patrzeć na ręce, bo czesto wykorzystją nasze zaufanie. Wszystkim planującym remont polecam pouczający artykuł na temat tego na co zwracać uwagę ekipie remontowej :).
Jeśli już mowa o remoncie, to jaki materiał wybrać na pokrycie dachowe? Czy warto zdecydować się na ? Słyszałam, że jest trwalsza niż standardowa dachówka - czy to prawda? Wiem, że na pewno ładniej wygląda!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ