fizjoterapia, jaka uczelnia ?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
evelajna

fizjoterapia, jaka uczelnia ?

Post autor: evelajna »

Witajcie :) Moi drodzy czy ktoś z Was studiuje lub jest absolwentem kierunku medycznego? chodzi mi konkretnie o fizjoterapię. Zastanawiam się nad wyborem tego kierunku. Jakie uczelnie ( najlepiej w Warszawie) polecacie ?
jojcik

Re: fizjoterapia, jaka uczelnia ?

Post autor: jojcik »

Fizjoterapię znajdziesz na pewno na Warszawskiej Uczelni Medycznej, to placówka prywatna ale poziom mają naprawdę świetny. Generalnie od lat zajmują się kształceniem kadr medycznych.
atama

Post autor: atama »

ja mogę się tylko podpisać pod tym co wyżej - WAM, poczytaj. Wysoki poziom, dużo ćwiczeń i praktyk, fajni wykładowcy i generalnie przyjazna studentom atmosfera.
evelajna

Bardzo dziękuje za szybką odpowiedz :) na pewno poczytam o tej uczelni. a trudno się do nich dostać ? co biorą pod uwagę ?
atama

Post autor: atama »

czy trudno ? nie, raczej nie natomiast na tych kierunkach jest zwykle spore obłożenie i wiele chętnych osób na miejsce więc na pewno nie ma co zwlekać na ostatnią chwilę ze składaniem dokumentów.
evelajna

doczytałam właśnie czekając na Wasze odp że liczy się kolejność zgłoszeń więc ten wymagany komplet dokumentów najlepiej złożyć jak najszybciej, żeby potem się nie okazało, że już mają komplet.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ