Forex dla chcących działać bez ryzyka.

Dział o zarabianiu na Giełdzie Papierów Wartościowych, a także na giełdzie walutowej - forex.
januszl

Forex dla chcących działać bez ryzyka.

Post autor: januszl »

Witam. Jak wszyscy wiemy Forex jest trudnym rynkiem i ryzykownym. Jeżeli jednak jesteś zdecydowany na nim działać to mam dla Ciebie ofertę zysku w granicach 8 do 15% zysku miesięcznie z pełnym zabezpieczeniem kapitału. Zainteresowanym przekażę wszelkie szczegóły, info. na pw. Pozdrawiam Janusz. :)
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
daknez

Re: Forex dla chcących działać bez ryzyka.

Post autor: daknez »

Forex bez ryzyka? Aż nie chce mi się wierzyć. Czemu nie chcesz tutaj zdradzić więcej szczegółów? Przynajmniej podaj jakąś stronę internetową. ;)
online project management Zarządzanie Projektami
stratfan

Post autor: stratfan »

Gdyby nie było ryzyka to nie nazywałoby się to inwestycją. Da się zminimalizować ryzyko na przykład poprzez ubezpieczenie kapitału, ale nie wiele jest firm oferujących takie coś w przypadku forexu.
januszl

Post autor: januszl »

Oczywiście jest taka możliwość - z zabezpieczeniem kapitału. Podaję link który należy przepisać. www. secured- forex.com/?ref=Januszl , można tam obejrzeć szczegóły. W razie potrzeby skontaktuję z właściwą osobą co wszystko szczegółowo wyjaśni. W razie czego tel. 609 583 837, pozdrawiam i życzę bezpiecznych dochodów -Janusz :)
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
Roberto

Post autor: Roberto »

Zlikwidować całkowicie ryzyka się nie da, nie ma się co oszukiwać (ani innych). Na forexie i nie tylko, to właśnie ludzi gubi - wiara w to, że nigdy się nie traci. Przychodzi pierwsza strata i wszyscy lamentują. A tu trzeba myśleć długoterminowo. Trzeba mieć świadomość ryzyka, bo to pozwala na lepszą ocenę sytuacji. Warto też skorzystać z profesjonalnej porady. I tutaj się zgodzę z poprzednikiem - secured forex to profesjonaliści.
Miejsce idealne na konferencję - Promenada
stratfan

Hmm no faktycznie mają nawet ubezpieczenie kapitału. Możecie napisać coś więcej o tej firmie, w sensie czy ktoś miał do czynienia, albo ocenia fachowym okiem? Przejrzałem ich stronę i aktualnie sądzę, że to dobra opcja, jeszcze poczytam potem dokładniej, ale nawet te 7% miesięcznie to jest zysk bardzo wysoki.
Roberto

Wiesz co, ja mam pozytywne doświadczenia związane z nimi. Jak do tej pory współpraca przebiega raczej bezproblemowo. Ale najlepiej się z nimi skontaktować i samemu zobaczyć jak działają.
Może wypowie się ktoś, kto bardziej się na tym zna. Ja mogę ocenić tylko po swoim doświadczeniu.
stratfan

Poczytałem to co mają na stronie i poradziłem się znajomego, mówi, że oczywiście nie ma 100% pewności, ale w zależności od tego jak ustawi sie strategie algorytmiczną na koncie i czy trader jest sensowny to można wyciągnąć z tego niezły profit. Szkoda trochę, że najniższy pułap inwestycji to 5 tys $, bo ja niestety nie skorzystam. A w zasadzie mając dostęp samemu do konta u brokera zawsze można bez konsekwencji podjąć środki.
Roberto

Może 5 000 $ to może i trochę dużo, ale z drugiej strony taka suma z pozwala na bezpieczne inwestowanie, a także daje niezłe zyski. Mniejsze kwoty też oczywiście mogą przynieść zyski, ale nie na tyle duże, żeby opłacało się zatrudniać kogoś do obsługi rachunku.
harryD.

Post autor: harryD. »

stratfan pisze:Poczytałem to co mają na stronie i poradziłem się znajomego, mówi, że oczywiście nie ma 100% pewności, ale w zależności od tego jak ustawi sie strategie algorytmiczną na koncie i czy trader jest sensowny to można wyciągnąć z tego niezły profit. Szkoda trochę, że najniższy pułap inwestycji to 5 tys $, bo ja niestety nie skorzystam. A w zasadzie mając dostęp samemu do konta u brokera zawsze można bez konsekwencji podjąć środki.

Możesz napisać coś więcej o tym Secured Forex? Czy jest to firma pewna i co mi może dać współpraca z nią? Nie będę ukrywał, że hasło "Forex bez ryzyka" brzmi bardzo interesująco. Od dawna chciałem tam inwestować, ale wizja straty odstraszała. Czyżby pojawiła się jakaś nowa możliwość?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ