Fotel - kręgosłup:)

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Fotel - kręgosłup:)

Post autor: Kocica »

Czy te fotele nie kojarzą wam się z ... kregosłupem?
Całkiem ciekawy pomysł moim zdaniem.
Obrazek Obrazek
Zdjęcia z:
Myślicie, że takie fotele biurowe wstawione do agencji reklamowej mogłyby poza funkcją oczywistą, czyli siedzeniem zrobić też odpowiednie wrażenie?:)
MartaJa

Re: Fotel - kręgosłup:)

Post autor: MartaJa »

Powiedziałabym że taki fotel niemal na pewno ma dobroczynny wpływ na kręgosłup, ale żeby gnaty nie bolały trzeba pomyśleć też o innych rzeczach, jak np. to, żeby nasze nie były wypchane po brzegi albo to, że warto dbać o regularny ruch.
apogeum

Post autor: apogeum »

Odpowiedni fotel to zdrowy kręgosłup. Ja w pracy muszę mieć dobry fotel ponieważ pracuję z komputerem. Te fotele prezentują się fajnie, a jak cenowo? Bo może do domu bym sobie taki sprawił;)

_________________________________________________________________________________
Bardzo dobre zobacz to!
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

pal licho jak wygląda - chociaż rzeczywiście prezentuje się dosyć ekstrawagancko i do agencji reklamowej jak znalazł. przede wszystkim odnoszę wrażenie - patrząc na ten fotel, że doskonale dopasowuje się do kręgosłupa a to dla mnie bardzo ważne bo gdybym przestała chodzić dwa dni w tygodniu na basen to przy trybie pracy biurowej już dawno wyglądałabym jak Quasimodo ;)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
qimek

Post autor: qimek »

Najważniejszy jest oczywiście komfort siedzenia. Po prostu trzeba na nim usiąść i sprawdzić.
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Takie rzeczy zauważa się dopiero, kiedy masz problem z kręgosłupem. U mnie zdiagnozowana została było długie i pamiętam, że w tym czasie dopiero zobaczyłam, jak słabo wcześniej dbałam o prawidłowe ułożenie kręgosłupa.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
rollos

Post autor: rollos »

Jeśli chodzi o fotel przed komputer to sprawdzi wam się ten model https://www.fajnytowar.pl/pl/p/Fotel-bi ... bezowy/649 Kupiliśmy go tu online w dobrej cenie a jakość jest pierwsza klasa. Fotel jest dobrze wyprofilowany, ergonomiczny, więc plecy się nie męczą, do tego jakość wykonania porządna, ogółem jak na te cenę to świetna inwestycja.
rannyptaszek

Post autor: rannyptaszek »

Designerski to trzeba przyznać, ale czy wygodny? Muszę mieć komfortowy fotel do pracy , który nie będzie powodował bólu pleców po całym dniu pracy za biurkiem. Do tego regulowana wysokość, odpowiednie podłokietniki i materiał, który nie będzie się ślizgał
Donald

Post autor: Donald »

Jeśli chcesz zadbać o kręgosłup to warto zainwestować w coś takiego https://www.edinos.pl/fotel-obrotowy-chester-popielaty Posiadam dość długo i jestem mega zadowolony. Mój kręgosłup ma się świetnie i jest wypoczęty.
malgorzata80

Post autor: malgorzata80 »

Dokładnie tak, fotel ma ogromny wpływ na stan naszych plecow i kręgosłupa. Warto zdecydowac się na porządny fotele do pracy jeśli nie chcemy mieć problemów bólowych. Ja dużo czasu spędzam przed komputerem, więc dla mnie to naprawdę ważna kwestia.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ