fotografia studyjna

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Kremowy

fotografia studyjna

Post autor: Kremowy »

szukam kogoś dobrego, kto zajmie się fotografią produktową w firmie. coś na dłuższe zlecenia
rachelka

Re: fotografia studyjna

Post autor: rachelka »

ostatnio dodawałam kilka przedmiotow do mojego sklepu internetowego i potrzebowalam fotek. Miałam je robic na własna ręke ale średnio to wyszlo.. Gdzies na necie znazlam medialne-centrum.pl , mieli duzo pozytywnych komentarzy i spodobalo mi sie ich portfolio wiec sie na nich zdecydowalam i nie żałuje, wyszly super ;)
Mikael82

Post autor: Mikael82 »

Super, w takim razie myślę, że również skorzystam z ich usług.
kartonka

Post autor: kartonka »

Ja postawiłam na takie zdjęcia moich produktów żeby klient mógł je sobie dowolnie obracać czy przybliżać. Coraz więcej firm robi tego typu fotografie, mi akurat robiła to firma produktowa360
Fards

Post autor: Fards »

Jak fotografia produktowa to proponuję studio multiart w łodzi. Zobacz sobie ich portfolio, potrafią zrobić arcydzieło ze zdjęcia zwykłego kubka z kawą ;) Robili takie zdjęcia dla mojej firmy i wyszło taniej niż u innych fotografów a poziom naprawdę wysoki
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Można też zlecić fotografię reklamową http://www.imperiafilm.com/oferta Mieszczą się w Krakowie. Bardzo fajna, kreatywna firma, u nas sprawdzili się w 100%. Produkowali też dla nas film promocyjny.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ