Fryzjerstwo jako hobby?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
hopsior22tv
Kontakt:

Fryzjerstwo jako hobby?

Post autor: hopsior22tv »

Z zawodu jestem ekonomistką, lecz od zawsze ciekawiło mnie fryzjerstwo. Obcinać nigdy nie próbowałam, lecz robienie fryzur od zawsze było moim hobby. Czy waszym zdaniem kursy fryzjerskie mogłyby mi pomóc rozwinąć swoje umiejętności i zamienić moje hobby w pracę?
znawca

Re: Fryzjerstwo jako hobby?

Post autor: znawca »

Jak najbardziej. Ważne żeby robić coś z pasją. Między innymi dla takich jak Ty, czyli amatorów Akademia Fryzjerska Gnatyshyn z Warszawy organizuje kursy i warsztaty. Na ich stronie znajdziesz terminy i zakres poszczególnych kursów.
Musyn

Post autor: Musyn »

Wszystko zależy od tego jakie masz umiejętności. Wydaje mi się, że ciężko będzie znaleźć osoby, które będą chciały dać się obcinać amatorowi. W każdym razie warto jest zrobić jakiś kurs - chociażby, żeby nie było żadnych niedomówień.
kufad

Post autor: kufad »

Uważam, że fryzjerstwo to bardzo fajne zajęcie
our website
yupixer

Post autor: yupixer »

KJażdy lubi co innego, ja lubię próbowąć nowych rzeczy. A że ostatnio trafiłem na https://blogbukmacherski.pl/fortuna-kod-promocyjny/, to zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w betowaniu. Co sądzicie o tm pomyśle?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ