Regularnie kupuję ubrania w tym sklepie i muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się tak dobrej jakości wykonania. Lancerto to polska firma więc tym bardziej się cieszę, że wspomagam rodzimy biznes. Co mogę powiedzieć - dostawa jest bardzo szybka, zwrot albo wymiana też bez żadnego problemu. Materiał się nie mechaci, jest przyjemny i dobry gatunkowo. Może na Święta już nie zdąży dotrzeć, ale na Sylwestra na pewno

Ostatnio do mody wróciły marynarki w kratę co mnie bardzo cieszy. Mój ostatni zakup na ich stronie
https://www.lancerto.com/marynarka-seul-10907.html specjalnie kupiona z myślą o mniej formalnych uroczystościach. Będzie miała swój debiut właśnie na imprezie sylwestrowej. Do tego granatowe chinosy i gładka koszula. Na imprezę u znajomych zdecydowanie wystarczy bez krawata. Nie miałem jeszcze przyjemności kupować u nich butów ani żadnych skórzanych rzeczy, ale się może skuszę bo jestem ciekaw jakości. Podsumowując, nie wahaj się, zamawiaj. Zawsze można zwrócić jak nie będzie pasowało. Poza tym prawo konsumenta mówi, że masz na to 30 dni więc żaden sklep nie może odmówić przyjęcia zwrotu.