Gdzie dobry kurs fryzjerski

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
smyk

Gdzie dobry kurs fryzjerski

Post autor: smyk »

Moja żona która obecnie jest na bezrobociu wykazuje duży talent fryzjerski głównie na mnie :) chciałaby się podszkolić czy znacie dobre kursy z tego zakresu?
krzysztofol
Kontakt:

Re: Gdzie dobry kurs fryzjerski

Post autor: krzysztofol »

Jeżeli jesteś z pomorza to jedyna szkoła do której z czystym sumieniem mogę Cię skierować to jest ECK w Pruszczu Gdańskim.
mareczek

Post autor: mareczek »

Może spodoba jej się GoWork.pl - ja byłam na nim i faktycznie wiele potrafią nauczyć.
alina99

Post autor: alina99 »

GoWork warto wybrać - mają dobrą bazę wykładowców i zajęcia prowadzą w bardzo ciekawy sposób. Kursu fryzjerstwa nie robiłam ale robiłam kursy wizażu i .
green

Post autor: green »

Porządne podstawy zawodu i uprawnienia da zrobienie kierunku nauka trwa 4 lata. Przez ten czas uczeń nabywa wiedzę praktyczną i teoretyczną, niezbędną do pracy zawodowej oraz przygotowuje się do egzaminu maturalnego.
Szkoła mieści się w Lublinie - polecam dla tych którzy myślą o tym zawodzie.
gasiorek

Post autor: gasiorek »

mam koleżankę po tej szkole, właśnie po kierunku uzyskała prawo nauczania zawodu. te 4 lata, to na prawdę dużo. Fryzjerki tylko po kursach przy niej nic nie umieją i wszystkich klientów strzygą tak samo.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ