Gdzie kupić części do aut?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
dantukakrysztal

Gdzie kupić części do aut?

Post autor: dantukakrysztal »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Jak w temacie - poszukuję właśnie jakiegoś sprawdzonego sklepu z częściami do aut i kompletnie nie wiem na co się zdecydować... Czy uważacie, że np. byłoby dobrym rozwiązaniem? Z góry wielkie dzięki za wszelkie porady w tym obszarze tematycznym :)
Jeśli przychodzisz więcej niż raz, w jedno miejsce, z tą samą osobą to myślę, że nie możesz już nigdy powiedzieć, że to tylko twoje miejsce.
kartonka

Re: Gdzie kupić części do aut?

Post autor: kartonka »

Mój chłopak kupuje coś na domino24.eu, ale są to części do tuningu jeśli się nie mylę. Sprawdź sobie może coś tam znajdziesz.
bizon

Post autor: bizon »

Myślę, że najlepiej kupować części w internecie, aby nie szukać ich po całym mieście :) Jeśli byście potrzebowali nowych świec zapłonowych to w sieci działa strona , to sklep internetowy. Mają ogromny wybór w świetnych cenach. Na pewno znajdziecie u nich to, czego potrzebujecie.
znawca

Post autor: znawca »

W samochodzie może zepsuć się każda część więc także na przykład elektronika. W takiej sytuacji warto znać namiar na sklep, który handluje częściami elektronicznymi. To na przykład , znajdziecie tam wszystko, czego potrzebujecie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ