Gdzie kupić felgi?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
pacho90

Gdzie kupić felgi?

Post autor: pacho90 »

Witam.

Czy możecie polecić jakiś sklep, w którym można kupić felgi do auta? Czy np. ta oferta wydaje się wam warta uwagi?
Miłość bliźniego nie byłaby tak utrudniona, gdyby ten bliźni nie był tak blisko.
Zibi_2

Re: Gdzie kupić felgi?

Post autor: Zibi_2 »

Felgi dobrze jest kupować tam, gdzie od razu mogą nam je założyć i dobrać odpowiednie opony;) Ja jak potrzebuję zmienić czy kupić nowe, to podjeżdżam do jednego z salonów sieci Euromaster, w okolicy mam dwa, tu można sprawdzić adresy: http://www.euromaster.pl/ i tam to załatwiam. Mają duży wybór, dobre ceny i ludzi którzy się na tym znają;)
samotna

Post autor: samotna »

Wy szukacie felg, a ja opon na felgi do wózka widłowego. Chyba wreszcie trafiłam na ofertę godną uwagi firmy Prestige Tyres
Wygląda mi to na rozsądną propozycje, tylko jeszcze muszę się zorientować czy mają być z pierścieniami zabezpieczającymi czy bez.
malwin44

Post autor: malwin44 »

pacho90 pisze:Witam.

Czy możecie polecić jakiś sklep, w którym można kupić felgi do auta? Czy np. ta oferta wydaje się wam warta uwagi?

Nie znam się na tym. Wiem tylko, że chcesz zarobić na naiwności użytkowników tego forum.
Brigands demand your money or your life; women require both
WaneK

Post autor: WaneK »

A może ten sklep byłby dobrym wyborem . Podobno mają świetne felgi stalowe 15 :)
Nie walcz o przyjaźń , o prawdziwą nie trzeba , o fałszywą nie warto.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

felgi to prawdziwy skarb w samochodzie!
mikolajseo
Kontakt:

Post autor: mikolajseo »

Może na olxie poszukaj?

Panele podłogowe
Forum cukierniczo-kulinarne
Ekspresowe lajki
Spętanie miłosne magia ceremonialna
panele premium floor
danny4231

Post autor: danny4231 »

Zalecam skorzystać z mojej metody. Polega ona na zakupieniu używanych, uszkodzonych felg w celu poddania ich renowacji. Zgłosiłem się do felgitrojmiasto.pl , oni zaś podjęli się renowacji z pomocą tokarki CNC. Felgi były dwukolorowe, dlatego należało to zrealizować w ten sposób. Regeneracja , jak i polerowanie odbyły się bardzo sprawnie a „nowiutkie” felgi zdobią mój samochód!
mikolajseo
Kontakt:

Post autor: mikolajseo »

Na olx można czasem coś ciekawego znalezc

Panele podłogowe
Forum cukierniczo-kulinarne
Ekspresowe lajki
Spętanie miłosne magia ceremonialna
panele premium floor
kijanka30

Post autor: kijanka30 »

A nie lepiej oddać je do renowacji? Ja tak zrobiłem oddając felgi do Stelco w Krakowie. Piaskowanie, lakierowanie proszkowe i wyglądają jak nowe.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ