Gdzie odbyć konferencję pod Warszawą ?

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
Jerzy Kowalski

Gdzie odbyć konferencję pod Warszawą ?

Post autor: Jerzy Kowalski »

Witam eforumowiczów,
Pisze na forum, ponieważ mam mały problem ze znalezieniem sali do odbycia szkolenia w Warszawie lub w okolicy. Liczba uczestników to 76 może 80, termin to ostatni weekend lutego. Nie posiadam żadnego sprzętu więc miło by było aby organizator nim uraczył. Podczas szkolenia planuje 2 przerwy kawowe. Szkolenie z jednym noclegiem, z uwagi na gości z różnych części kraju.
Evidence

Re: Gdzie odbyć konferencję pod Warszawą ?

Post autor: Evidence »

Proponuje sprawdzić hotel Mistral mieszczący się w Markach około 15 km od stolicy w kierunku Białegostoku.
Fata prementia longos efficiunt, celeres fata benigna dies
Urban30

Post autor: Urban30 »

Co do sprzętu multimedialnego, to no worry - większość szanujących się sal konferencyjnych takowy posiada (inaczej nie prowadziliby zjazdów biznesowych).
A w okolicach stolicy masz Palatium - (30 km od stolicy, max 200 osób, ale mają też mniejsze sale na 50 i 80 osób).
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
Jerzy Kowalski

Post autor: Jerzy Kowalski »

Evidence & Urban30 Jestem na etapie analizowania oferty, na pierwsze wrażenie obiekty wydają się ok. Czy uczestniczyliście/organizowaliście tutaj szkolenie? Na co warto zwrócić uwagę?
Evidence

Post autor: Evidence »

Tak uczestniczyłem raz. Jeśli chodzi o kwestie techniczne to sprzęt potrzebny do szkoleń był cały zapewniony, nagłośnienie dobre w obiekcie wifi. o obsłudze nie powiem złego zdania, bo była miła. Główną zaletą obiektu jest jego położenie wśród lasów i jezior. Oceniam na 5--
Fata prementia longos efficiunt, celeres fata benigna dies
Urban30

Post autor: Urban30 »

Jerzy, ja też uczestniczyłem więc nie wiem jak tam kwestie organizowania,
ale jako uczestnik konferencji w to byłem b. zadowolony.
Stanęli na wysokości: obsługa, zaplecze, żaden sprzęt im nie wysiadł no i jedzenie tez na poziomie.
Patrix

Post autor: Patrix »

Witam. Warto zajrzeć tutaj: http://www.konferencje.pl/konferencje-warszawa/
Na tej stronce znajdziecie ważne informacje o różnych ośrodkach konferencyjnych w stolicy.
JerryMilej

Post autor: JerryMilej »

pod warszawą znaleźć miejsce na szkolenie nie jest trudno. duże miasto to i nasycenie różnorodnych sal i hoteli ogromne. na upartego można nawet dworek wynająć. zobaczcie sobie w jakiej scenerii ulokowano w Nasielsku! :shock:
Coloradical!
MarlonBrando

Post autor: MarlonBrando »

najlepiej przeprowadzić online
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

W ostatnim czasie moja firma zorganizowała konferencję pod Warszawą nad Zalewem Zegrzyńskim - konkretnie w Promenadzie i muszę przyznać, że jest to jak najbardziej profesjonalne miejsce. Duża, wygodna sala, smaczny poczęstunek. Otoczenie również ładne - zalew, lasy.
Dojazd praktycznie bezproblemowy - niecałe pół godzinki samochodem od centrum Warszawy tak więc mogę z czystym sumieniem polecić !!!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ