Gdzie szkolenie zorganizować pod Warszawą?

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
blackspade

Gdzie szkolenie zorganizować pod Warszawą?

Post autor: blackspade »

Witajcie,
Znacie może jakieś miejsce pod Warszawą gdzie można by było przeprowadzić szkolenie dla grupy około 25-30 osób? Interesuje mnie ciekawa okolica, dostęp do Wifi w całym obiekcie. Szkolenie ma być prawdopodobnie jednodniowe.
Robiłem research w internecie, ale bardzo bym Was prosił o opinie pozytywne jak i negatywne.
Dziękuję
Pozdrawiam
Jerzy Kowalski

Re: Gdzie szkolenie zorganizować pod Warszawą?

Post autor: Jerzy Kowalski »

Witaj,
Ktoś z forumowiczów jakiś czas temu polecił mi hotel Mistral w Markach i po odbytym szkoleniu muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony. Obiekt położony w pobliżu lasów i jeziorka, położenie jedynie 15 km od stolicy, catering dobry oraz wifi. Jeśli chodzi o cenę to są one ustalane podczas rozmów z właścicielem indywidualnie, ja natomiast mam zniżkę bo mam kolejne terminy. Opcja warta do przeanalizowania,
Polecam
blackspade

Muszę przyznać, że wygląda dość interesująco. Mam jeszcze dwa pytania związane z tym hotelem; Rozumiem, że sprzęt jest w standardzie na każdej sali (i to co piszą na stronce to zapewniają) oraz poczęstunek jest wliczony w cenę?
Jerzy Kowalski

Post autor: Jerzy Kowalski »

Zapewniają cały sprzęt potrzebny do nie nagannego przebiegu szkolenia (informacje zgodne z treścią strony). Co do poczęstunku to jest on wliczony w cenę.
blackspade

Dziękuję za pomoc!
Roberto

Post autor: Roberto »

Ja polecam miejsce położone nad Zalewem Zegrzyńskim. Nie dość, że mają profesjonalne sale, to lokalizacja jest bardzo atrakcyjna. Zawsze warto oderwać się od zgiełku miasta.
Miejsce idealne na konferencję - Promenada
tmszk

Post autor: tmszk »

W centrum miasta najlepiej organizować takie szkolenia, w miejscach, gdzie nie ma problemu z dojazdem. To jest najważniejsze.
Profesjonalne Kredyt forum gdzie uzyskasz finansowe porady oraz porozmawiasz z innymi osobami, które również prowadzą własny biznes.
Terryfoster
Kontakt:

Post autor: Terryfoster »

Pod Warszawą polecam Ci Hotel Palatium w Żabiej Woli mają rewelacyjną salę konferencyjną. A ceny są też ok.

--
Kocica

Post autor: Kocica »

Też słyszałam, że w tym Palatium ceny są ok i miejsce fajne pod firmowe imprezy.
A tak przy okazji spytam, czy pod Warszawą ktoś z was zostawiał auto nad pomarańczowym parkingu pod lotniskiem? Ten to można tak bez obaw zostawić lepsze auto na 2-3 dni...?
Raczej dobre opinie o nim słyszałam, ale chętnie dowiem się coś więcej
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
klar

Post autor: klar »

Np. jak najdalej od Warszawy ;-) W okolicach Warszawy ceny są z kosmosu, tutaj nie da się znaleźć miejsca, które da to, co inne lokalizacje. Najłatwiej będzie jeśli zrobicie sobie porównanie - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Gdzie udostępnią salę konferencyjną za free i jeszcze dają integrację z takim rabatem? No właśnie - różnice są ogromne, więc czy ma sens korzystanie z takich usług w Warszawie?
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ