Witajcie, Znacie może jakieś miejsce pod Warszawą gdzie można by było przeprowadzić szkolenie dla grupy około 25-30 osób? Interesuje mnie ciekawa okolica, dostęp do Wifi w całym obiekcie. Szkolenie ma być prawdopodobnie jednodniowe. Robiłem research w internecie, ale bardzo bym Was prosił o opinie pozytywne jak i negatywne. Dziękuję Pozdrawiam
Witaj, Ktoś z forumowiczów jakiś czas temu polecił mi hotel Mistral w Markach i po odbytym szkoleniu muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony. Obiekt położony w pobliżu lasów i jeziorka, położenie jedynie 15 km od stolicy, catering dobry oraz wifi. Jeśli chodzi o cenę to są one ustalane podczas rozmów z właścicielem indywidualnie, ja natomiast mam zniżkę bo mam kolejne terminy. Opcja warta do przeanalizowania, Polecam
Muszę przyznać, że wygląda dość interesująco. Mam jeszcze dwa pytania związane z tym hotelem; Rozumiem, że sprzęt jest w standardzie na każdej sali (i to co piszą na stronce to zapewniają) oraz poczęstunek jest wliczony w cenę?
Zapewniają cały sprzęt potrzebny do nie nagannego przebiegu szkolenia (informacje zgodne z treścią strony). Co do poczęstunku to jest on wliczony w cenę.
Ja polecam miejsce położone nad Zalewem Zegrzyńskim. Nie dość, że mają profesjonalne sale, to lokalizacja jest bardzo atrakcyjna. Zawsze warto oderwać się od zgiełku miasta.
Też słyszałam, że w tym Palatium ceny są ok i miejsce fajne pod firmowe imprezy. A tak przy okazji spytam, czy pod Warszawą ktoś z was zostawiał auto nad pomarańczowym parkingu pod lotniskiem? Ten to można tak bez obaw zostawić lepsze auto na 2-3 dni...? Raczej dobre opinie o nim słyszałam, ale chętnie dowiem się coś więcej
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
Np. jak najdalej od Warszawy W okolicach Warszawy ceny są z kosmosu, tutaj nie da się znaleźć miejsca, które da to, co inne lokalizacje. Najłatwiej będzie jeśli zrobicie sobie porównanie - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Gdzie udostępnią salę konferencyjną za free i jeszcze dają integrację z takim rabatem? No właśnie - różnice są ogromne, więc czy ma sens korzystanie z takich usług w Warszawie?