gdzie zamówić drzwi na wymiar?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
evelajna

gdzie zamówić drzwi na wymiar?

Post autor: evelajna »

Witajcie :) czy macie może pomysł na to, gdzie zamówić drzwi robione na wymiar ? nie chcę kupować takich z marketów budowlanych bo miałam już kiedyś takie i ich jakość pozostawiała niestety wiele do życzenia... z góry dzięki za pomoc :)
atama

Re: gdzie zamówić drzwi na wymiar?

Post autor: atama »

a czy interesują Cię drzwi drewniane ? takie wykonane z litego dębu czy sosny ? jeśli tak to zerknij sobie na ofertę firmy Kris Drzwi. To polski producent, który działa na rynku już dłuższy czas. mają duże doświadczenie w swoim fachu :)
jojcik

Post autor: jojcik »

potwierdzam, to solidna i uczciwa firma. Realizują zamówienia indywidualne, robią drzwi na konkretny wymiar. Można też liczyć na profesjonalną obsługę i szybki i czysty montaż.
evelajna

wielkie dzięki za tak szybką pomoc i odpowiedzi :) na pewno przejrzę sobie ich ofertę i zobaczę co i jak :)
atama

tylko dodam jeszcze od siebie, by dokładnie zdjąć wymiary przed złożeniem zamówienia. wtedy będziesz mieć pewność, ze zamówione na konkretny wymiar drzwi na pewno będą pasować :)
evelajna

tak wiem, wiem :) na pewno poproszę kogoś o pomoc w tej sprawie :) myślę, ze zaraz po rozpoczęciu nowego roku szkolnego się tym zajmę już na poważnie bo póki co urwanie głowy :)
arabika

Post autor: arabika »

Z takimi rzeczami ja jakoś nigdy nie miałem najmniejszych problemów i uważam, że to już jest nasza indywidualna decyzja jakie drzwi będziemy posiadali. W każdym razie dość ważną sprawę poruszono w artykule https://setpin.pl/blog/zamki-na-kod-do- ... -dzialaja/ i jak najbardziej dobrze wiedzieć jak działa zamek na kod do apartamentów.
atama

i jak tam evelajna ? ruszyło się coś w sprawie zamówienia drzwi ? ostatnio moja sąsiadka robiła remont i też dałam jej namiar na Kris Drzwi :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ