góry

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Alex21
Kontakt:

góry

Post autor: Alex21 »

Hej! Jeśli kochacie wyprawy w góry, to chcę Wam polecić fajny sklep, w którym można znaleźć ciekawe rzeczy, jak na przykład solidne plecaki: - zmieści się tam laptop i przynajmniej jest pewność, że nic mu się nie stanie :) Polecam, ciekawa oferta :)
Znacie sklep domek ? :)
Pharmacy

Re: góry

Post autor: Pharmacy »

A jakie buty w góry na lato polecacie? Które z tych tutaj - https://mounteverest.com.pl/on/obuwie polecacie? Jakiej marki Wy buty macie i się Wam sprawdzaja? Chce kupić takie porządne, na kilka sezonów.
bizz

Post autor: bizz »

Być może zainteresuje was ten blog turystyczny - http://blog.e-horyzont.pl/2017/04/26/ja ... cic-uwage/ . Dostępne są tutaj porady turystyczne, które myślę, że i wam się mogą przydać. Ja bardzo lubię tego typu blogi turystyczne.
Viper

Post autor: Viper »

Ja właśnie tegoroczny urlop spędzam w górach.
Peskow

Post autor: Peskow »

Gdzie tam w góRach lepiej wypad za miasto na łono natury i kajaczek :)
www.Pestkownica.com.pl
kungfood

Post autor: kungfood »

My jedziemy pod koniec września w Bieszczady, tam, gdzie żartowaliśmy od dawna, że chcemy pojechać. Już nie możemy się doczekać, bo bardzo nam potrzeba tych kilku dni wolnych, a że nie przepadamy za morzem i plażą, postanowiliśmy go aktywnie spędzić, jako, że oboje siedzimy codziennie po kilka godzin w jednym miejscu. Mamy fajnie wyglądające schronisko już zarezerwowane, pogoda ma podobno sprzyjać, miejsca warte obejrzenia powoli sobie spisujemy i zaznaczamy na mapie, a sprzęt do wspinaczki kompletujemy powoli :D
k-wa

Post autor: k-wa »

A ja po górach wolę jednak jakieś destynacje związane z wodą.
rejs karaiby http://www.rejsy-po-karaibach.pl
Iza72
Kontakt:

Post autor: Iza72 »

Zazwyczaj raz w roku jestem w górach, uwielbiam ten mikroklimat górski, uwielbiam po prostu wszystko co z górami związane! :)
radzio34

Post autor: radzio34 »

Uwielbiam góry o każdej porze roku.
cupriak

Post autor: cupriak »

ja tez staram sie wyrwac w gory przynajmniej raz w roku
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ