Gotowa spółka

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
antoni8

Gotowa spółka

Post autor: antoni8 »

Wydaje mi się ze najlepszym rozwiązaniem, dającym bezpieczeństwo, jest zamówienie po prostu gotowej spółki. Widziałem dużo ofert i wydaje mi się że jest to bardziej praktyczne i kompleksowe rozwiązanie.
No bo weźmy np. EntryPL od razu sprawy związane z biurem, obsługą prawną i księgową odpadają w dodatku od razu zabezpieczona jest domena pod prowadzenie działalności.

Czy to nie lepsza droga? Tym bardziej że teraz będzie trudniej założyć firmy tak na czysto...
egrosz

Re: Gotowa spółka

Post autor: egrosz »

Znakomicie :) Jestem pewien, że mi się to przyda :) Dzięki wielkie za sprawdzone porady :)
Otwórz szeroko oczy. Tylko mięczaki je zamykają. T
EmilCh

Re: Gotowa spółka

Post autor: EmilCh »

Jeżeli chcecie sprzedać, bądź zastanawiacie się nad zakupem gotowej spółki to mogę z własnego doświadczenia polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę https://sprzedajspolke.pl/ z którymi współpracowaliśmy w tym zakresie i wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Potrzebowaliśmy spółki która będzie czynnym płatnikiem VAT oraz VAT EU i będzie posiadała uniwersalny zakres kodów PKD. Wszystkie sprawy u notariusza i w sądzie poszły sprawnie :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ