Gotowe szablony graficzne sklepu internetowego

Czyli biznes w sieci internetowej.
Pawełdyg

Gotowe szablony graficzne sklepu internetowego

Post autor: Pawełdyg »

Korzystaliście z takich gotowców do swoich sklepów internetowych i czy możecie je polecić? Przeglądałem trochę oferty i wydaje się to całkiem niezłym i wygodnym rozwiązaniem
dominiczka

Re: Gotowe szablony graficzne sklepu internetowego

Post autor: dominiczka »

Ja dokładnie tak zaczynałam swoją przygodę ze sprzedażą w internecie, że sobie dzięki takim gotowym szablonom od https://az.pl/sklepy-internetowe/ założyłam sklep. I w dalszym ciągu z tego korzystam, świetnie mi się sprawdza, jest bardzo wygodne. Dla mnie to była bardzo dobra decyzja
SowikoPack.pl

Post autor: SowikoPack.pl »

Na tego typu "gotowce" trzeba uważać, ponieważ z jednej strony są tańsze, a z drugiej też niestety ich wygląd pozostawia wiele do życzenia i od tego trzeba zacząć. Szablon graficzny powinien być czytelny i przejrzysty.
janabaranek

Post autor: janabaranek »

To fajna rzecz, sporo tego teraz jest. Jeżeli zakładasz sklep to właśnie najlepiej skorzystać z gotowego sprawdzonego szablonu.
vanitas vanitatum et omnia vanitas
Mojner

Post autor: Mojner »

Myslalam o gotowcu ale ostatecznie zdecydowalam sie na strone wg mojego pomyslu a szablon tego nie odzwierciedlal. Wybralam tylko hosting na nazwa.pl a strone stworzyla mi wynajeta firma
teresaoros

Post autor: teresaoros »

No dobrze a na stronę gdzie macie wykupiony hosting? BO szukam szybkiego i niezawodnego dla swojego sklepu online. Czytałam trochę i nazwa.pl wydaje się mieć profesjonalną i atrakcyjną ofertę. Może ktoś z was z nich korzysta?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ