Cena: 19,79 PLN Opis Praktyczny stojak biurkowy wykonany z akrylu, z zegarem, alarmem, termometrem i kalendarzem. Państwa logo umieścimy na powierzchni pod klawiszami funkcyjnymi. Kolor Przeźroczysty Rozmiar 12 x 10,5 x 5 Waga 0,248
Tak jak wyżej. Długopis to zawsze jest potrzebny, więc jest standardem jeśli chodzi o gadżety. Najpierw trzeba się zastanowić, co by pasowało do profilu firmy, branży w której działa. Kubek termiczny może być dla menedżerów, którzy piją kawę w samochodzie czy innym środku transportu. Scyzoryk - może dla kogoś zajmującego się sprzętem technicznym - czasem trzeba coś odkręcić czy dokręcić i scyzoryk będzie jak znalazł.
darful pisze:Na jakich przedmiotach warto umieścić grawer reklamowy firmy ?
Długopis,kubek termiczny,scyzoryk -wiele jest możliwości,która waszym zdanie najskuteczniejsza ?
Ja mam zawsze mnóstwo długopisów, które rozdaje na każdym kroku i to jest na pewno skuteczne, jest fajna firma która się tym zajmuje przesyłam link jakby ktoś był zainteresowany http://www.amb.net.pl/
Firma z Piaseczna Margraw zajmuje się konkretnym grawerowaniem. Ich technika jest niezwykle porządna i skuteczna. Grawer na przedmiotach został wykonany niezwykle precyzyjnie, napisy prezentują się naprawdę super.
Wykonanie grawerowania najlepiej zlecić profesjonalistom. Dlatego sam korzystam z usług Power Graw , których po bardzo długim czasie polecił mi znajomy. Swoje usługi wykonują niezwykle solidnie i profesjonalnie o czym miałem się okazję przekonać zlecając im wykonanie gadżetów reklamowych. Wyszło im to fantastycznie, akcesoria prezentują się super.