Gumowe elementy do samochodu?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Laura Sofia

Gumowe elementy do samochodu?

Post autor: Laura Sofia »

Jak szybko tego rodzaju elementy ulegają degradacji i trzeba je wymieniać? np. gumowe sprzęgło kompresora

Na mechanice kompletnie się nie znam i trudno mi ocenić, jak taka usterka wpłynie na sprawność całego pojazdu. A żeby dostać tę część, to chyba trzeba by ją wykonać na indywidualne zamówienie np. od - gumtal.pl/, bo gumowych sprzęgieł kompresora do mojego modelu w sklepach chyba już w ogóle nie mają. Tylko jak długo wytrzyma jedna nowa sztuka, żeby w razie czego wiedzieć, ile nowych na zapas kupić?
arabika

Re: Gumowe elementy do samochodu?

Post autor: arabika »

Poniekąd wszystkie elementy do naszego auta są na pewno bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że także bardzo fajnie jest wiedzieć kiedy wymienić sprzęgło w zabytkowym aucie. Na pewno bardzo dobrze o tym wspomniano w https://www.globewings.net/pl/kiedy-mus ... aucie.html więc ja również zachęcam was do czytania takich materiałów.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ