Brak kosztów często prowadzi nas do bezsensownego inwestowania w kolejne samochody lub kupowanie maszyn które nie zawsze potem wykorzystujemy. A może by tak postawić halę pod wynajem. na skrzyżowaniach autostrad powstają jak grzyby po deszczu centra logistyczne, hurtownie, a w miastach rynki trafiają pod dach. Głuchów, Tuszyn, Bronisze i setki targowisk przygranicznych. To wszystko plon ostatnich dwu dekad. Przecież handel w błocie to nie jest przyjemność. Podobnie jest z parkingami, usługami itd. Przecież łatwiej ściągnąć klienta gdy zamiast samej wulkanizacji można załatwić elektryka, blacharza, mechanika itp. Z drugiej strony samo zbudowanie Producent odgraża się że realizacja może trwać nawet 30 dni. Może to najbardziej łatwe do wdrożenia źródło nowych dochodów.
Zastanawiam się nad sezonowym (wakacyjnym) powiększaniem powierzchni handlowej sklepu poprzez budowę . Tyle, że mnie zależy na mniejszej hali. Co o tym myślicie? Warto się bawić w coś takiego? Ktoś ma doświadczenia (jestem właścicielem stosunkowo niewielkiego sklepu)
Może pomyśl o budownictwie modułowym. Realizacja takiego projektu trwa znacznie krócej. Tego typu realizację ma w ofercie m.in. Hepamos. Tutaj macie więcej info: . Możecie u nich zamówić kompleksowo projekt i realizację, bądź zakupić gotowy budynek, albo też wynająć.
Ja uważam, że to bardzo dobry pomysł. Możesz faktycznie ubić na tym niezłe pieniądze. Pomyśl o dodatkowym wyposażeniu hali w , a będziesz jeszcze lepsza od konkurencji
Jeśli ma to być hala z chłodnią to nie znam lepszej firmy pod taką zabudowę jak ta: . Mają w swojej ofercie bardzo szeroki zakres usług, a taka hala jeśli ma być wykorzystywana w przemyśle spożywczym, kosmetycznym itp. warto aby chłodnię posiadała.
Co powiecie na zdjęcie co robi ten fotograf dziecięcy racibórz?
W takiej hali to w takim magazynie wiele rzeczy można zamontować. A taki system brzmi bardzo sensownie. Warto też zainwestować w odpowiedni wózek widłowy, a co do odpowiedniego wyboru- to odsyłam do artykułu http://inzynieria.com/cat/1/art/43518/z ... owy-wybrac Bo każda branża posiada swoją specyfikę pracy, no chyba, że ktoś miał do czynienia z takim sprzętem i zna się na nim na tyle, że może komuś doradzić.