Halloween

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
mariolka00

Halloween

Post autor: mariolka00 »

Witam

Zbliża się wielkimi krokami a to idealna okazja by się trochę zrelaksować na fajnej imprezce ;) Jeśli jeszcze nie macie pomysłu na przebranie, polecam odwiedzić stronę :)
Rien

Re: Halloween

Post autor: Rien »

Nie obchodzę nigdy tego święta, jak impreza z przebraniami to w karnawale;)
beata22

Post autor: beata22 »

Zanim pójdę na imprezę muszę odwiedzić fryzjera i zrobić sobie taki zabieg http://lorealprofessionnel.pl/serioxyl Moje włosy bardzo go potrzebują. Potem może jakiś kolor żebym wyglądała jak człowiek i mogę się bawić.
kosmiczna

Post autor: kosmiczna »

A co myślicie o takiej imprezie właśnie haloweenowej ale w firmie?
Teraz to już za późno ale w przyszłym roku zawsze można coś takiego zorganizować.
Zlecić to jakiejś firmie ta na przykład organizuje tego typu imprezy i myślę, że to też by była fajna integracja w firmie:)
tomekB

Post autor: tomekB »

A ja obchodzę, dzieciaki tez. Z mojego punktu widzenia jest to proba oswojenia sie ze śmiercią. Nie zawsze musi byc to na poważnie, element śmiechu przydaje się i w tym kontekście.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ