Hosting - jaki wybrać ?

Czyli biznes w sieci internetowej.
scarlett_26

Hosting - jaki wybrać ?

Post autor: scarlett_26 »

CZEŚĆ :)
Zastanawiam sie jaki hosting był by najlepszy, zależy mi żeby był nie drogi no i niezawodny. Ważne też żeby był bez limitu transferu. Polecicie mi coś ? A może powiecie coś na temat ?? Czy watro do nich dołączyć ?
Dyskutant

Re: Hosting - jaki wybrać ?

Post autor: Dyskutant »

Webd.pl nie polecam. Jest tanio, ale strona często była niedostępna.

Post autor: Jan144 »

Witam, Jeśli chodzi o tani hosting to polecam laohost koszta= około 40zł ale masz pewność, że jest stabilny, dodatkowo wartowspomnieć, że na tickety odpowiadają w ciągu 15 minut. Ja mam tam postawione kilka serwisów fryzjerskich. Jeśli chodzi o coś lepszego to ogicom ja mam tam postawioną swoją . Szczerze polecam
merkawot

Post autor: merkawot »

scarlett_26 pisze:Ważne też żeby był bez limitu transferu.

Sprawdź sobie Group5 http://group5.pl/ Nie mają limitów, a za konto płacisz niecałe 100 zł/rok w promocji.
Mayka

Post autor: Mayka »

Webd według mnie nie najlepszy wybór.
pożyczki pozabankowe
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

Korzystam z rhostingu - jak na razie nie mam zastrzeżeń.

________________________________________________________________________________________________
profesjonalne sprawdź przed podróżą.
monika33

Post autor: monika33 »

Jeśli chodzi o sprawę hostingu to polecam usługę z firmy http://www.quicksnake.pl/ . za rok uzytkowania placimy niecale czterdziesci zlotych, ponadto, gragicy z tej ekipy zrobia nam za darmo strone internetowa w zupelnosci za darmo.
wiercinska

Post autor: wiercinska »

Sam hosting to jak wiadomo nie wszystko. Może najprościej pozostawić to firmie, która robi strony jednocześnie zapewniając hosting. Oferty na są dziś na porządku dziennym.
pepper

Post autor: pepper »

Ja korzystam z tego hostingu: - polecił mi go dobry znajomy i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa sprawnie i profesjonalnie. Nie jest drogo (aktualnie rozwijam biznes tak więc wszystkie wydatki są dla mnie bardzo ważne)> Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poza tym na start jest promocja 30% taniej.
pestka

Post autor: pestka »

Dla tych bardziej wymagających klientów dobrym rozwiązaniem powinny być takie . Oferują one zaawansowane funkcjonalności, nielimitowany transfer oraz dużo przestrzeni dyskowej.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ