Hot Wheels

Oferty kupna, sprzedaży, dozwolone jest podawanie adresów aukcji internetowych.
starbucks

Hot Wheels

Post autor: starbucks »

Siemka, kupujecie może hot wheelsy dla swoich dzieci? Ostatnio synek mnie męczy o te samochodziki i nie wiem jeszcze czy to dobry pomysł - myślicie, że 3-latek nic sobie nie zrobi bawiąc się tak małymi samochodzikami?
Thief

Re: Hot Wheels

Post autor: Thief »

Siema, jeśli chodzi o hot wheelsy, to musisz wiedzieć, że one są głównie sprzedawane w jakichś zestawach z np. torami, a nawet takimi jakby rollercoasterami z akceleratorem, który daje kopa samochodzikowi :D Kurczę, właściwie to jest tak fajne, że sam mam ochotę się tym pobawić jak widzę bawiącego się synka :P Mój ma wprawdzie 5 lat, ale wiesz to wystarczy posiedzieć z dzieckiem, pokazać co i jak, zabronić brać do buzi itp., a frajda jest nieziemska. Na pewno większa niż z jazdy w tę i z powrotem po dywanie. Co do cen jeszcze to myślę, że najtaniej będzie w necie. Ja te kupowałem na stronce patiimaks.pl.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ