Witajcie Od jakiegoś czasu prowadze własny gabinet kosmetyczny. Wciąż szukam ciekawych firm, z którymi mogłabym nawiązac współpracę. Szukam tez hurtowni, gdzie mogłabym składac regularne zamówienia na sprzęt czy kosmetyki. Ostatnio ktoś wspomniał mi o hurtowni Mimari. Czy jest na forum ktoś, kto zna to miejsce i podzieli się opinią ?
tak, znam to miejsce i szczerze polecam. Też prowadze taki mini salon urody i wykonuje proste zbiegi np wyszczuplające czy te związane z depilacją laserową. Ostatnio, właśnie w Mimari, udało mi się kupić w dobrej cenie nowoczesny laser diodowy Coolite Pro
moja żona też pracuje w tej branży i wiem, że w Mimari zamawia regularnie. Poza tym z tego co wiem, to poza takim profesjonalnym sprzętem można tam też kupować kosmetyki i akcesoria takie typowo do użytku domowego.
no właśnie w Mimari jest fajne to, że ich pferta jest przeznaczona zarówno dla klientów indywidualnych jak i klientów biznesowych Każdy znajdzie coś dla siebie A ja jak mam kupować kosmetyki pieęgnacyjne to wolę to zrobić tu niż zaglądać do tradycyjnych drogerii
ok dziękuje Wam bardzo za wszystkie informacje. potwierdziło się to, co już wcześniej na ich temat słyszałam Na pewno skorzystam z ich oferty tym bardziej, że mają całkiem sporo dobrych promocji na sprzęt
atama nie ma sprawy składaj zamówienie i daj znać po jak wrażenia ja też kompletuje powoli kolejną listę i okazuje się, że w tym miejscu zawsze znajdzie się coś, co trzeba mieć
evelajna dzięki dziś lub jutro bede składać zamówienie bo jeszcze kilka koleżanek z pracy się dołączyło i zamawiamy hurtowo na pewno dam znać jak już paczka dotrze