Hurtownia warzyw i owoców Warszawa

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
valentyn

Hurtownia warzyw i owoców Warszawa

Post autor: valentyn »

Firma "Tomprex" istnieje od 1989 roku. Jest firmą rodzinną i zajmuje się dystrybucją świeżych owoców i warzyw.

Jako firma handlowa zajmujemy się eksportem, importem i sprzedażą na rynek krajowy. Naszymi odbiorcami jest duża gama firm począwszy od dużych hurtowni do małych sklepików i klientów indywidualnych. Zapewniamy swoim odbiorcom towar świeży, dobry gatunkowo przez cały rok.

Sebastian77

Re: Hurtownia warzyw i owoców Warszawa

Post autor: Sebastian77 »

Ja wole zdecydowanie hurtownie . Zawsze dostarczają nam smaczne i świeże warzywa oraz owoce w bardzo przystępnych cenach.
Ann45

Post autor: Ann45 »

Jeżeli szukasz wyjątkowo smakowitych, zdrowych owoców gospodarstwa rolnego czy to do zjedzenia czy podobnie do handlu niemałymi ilościami to całkowicie zalecam plon jakim jest borówka amerykańska. Jest to nadzwyczaj apetyczny a dodatkowo jeden z najwartościowszych produktów. Przetwory smakują bajecznie. Szczerze zalecam wytwórnię, którą jakiś czas temu odnalazłam w necie .
janabaranek

Post autor: janabaranek »

Osobiście kupuję warzywa w piotrze i pawle - zerknij tutaj . Całkiem spory wybór i nie powiem, są to jedne z lepszych warzyw jakie zdarzyło mi się jeść, zawsze są świeże ;)
vanitas vanitatum et omnia vanitas
krystiano

Post autor: krystiano »

Dobrym pomysłem jest przeczytanie co inni sądzą o hurtowniach na .
zbyszko3250

Post autor: zbyszko3250 »

Jednak najlepiej kupować świeże warzywa i owoce na bazarze (rynku).
Drukarnia-Panda.pl

Post autor: Drukarnia-Panda.pl »

Grunt aby właśnie owoce i warzywa były po prostu świeże i smaczne, od tego zacznijmy. Zamawiacie generalnie żywność w sklepach internetowych?
karii

Post autor: karii »

Ja zamawiam sobie borówki też z internetu z http://www.borowki.info.pl/ bardzo dobre mają i teraz przeszedłem na diete i muszę dorzucać sobie do posiłków owocki.
karii

Post autor: karii »

My z hurtowni nie braliśmy ale zamawiamy z http://owocowakraina.pl/ mają fajne zestawy owoców które na prawdę są pyszne i można je sobie jeść jako przekąske czy do jakiś fajnych dań. Polecam.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ