Hydraulik Poznań

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bizon

Hydraulik Poznań

Post autor: bizon »

Gdyby ktoś szukał hydraulika w Poznaniu, podrzucam link do sprawdzonego fachowca: . Bardzo szybka reakcja i niskie ceny :)
znawca

Re: Hydraulik Poznań

Post autor: znawca »

To prawda, - super fachowiec :) U mnie montował rury podczas remontu, wszystko wyszło super.
martin

Post autor: martin »

Ja mam swojego sprawdzonego hydraulika, choć co drobniejsze naprawy wykonuje sam. http://www.hydropomoc.pl/miasto/hydraulik-poznan/ Mają też oddziały w innych miastach, co chyba odpowiednio świadczy o jakości i ich usług i o tym, że są pożądani na rynku. Bardzo profesjonalni, na prawdę już nie raz zetknąłem się z jakimś naciągaczem który odstawił prowizorkę i potem trzeba było wszystko poprawiać. A tu jakość usług jest na prawdę warta swojej ceny. Polecam każdemu.
Kemp

Post autor: Kemp »

Usuwaliście kiedyś sami problemy z kanalizacją? Też sądziłem, że nie dam rady, ale znalazłem fajny poradnik, który dokładnie tłumaczy jak udrażniać odpływy . Zajrzyjcie, bo warto.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ