Ile trwa pozycjonowanie

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Melonik

Ile trwa pozycjonowanie

Post autor: Melonik »

Ostatnio zastanawiam się nad zatrudnieniem firmy pozycjonującej.
Chciałabym się jakoś przygotować do rozmowy, szczególnie, że jestem po lekturze tego artykułu: http://funkymedia.pl/ile-trwa-pozycjonowanie.html , w którym opisana jest ta usługa.
Jakie pytania zadalibyście na rozmowie dotyczącej pozycjonowania z taką firmą?
Pharmacy

Re: Ile trwa pozycjonowanie

Post autor: Pharmacy »

Myślę, że to raczej oni będą zadawać Ci pytania :) Ja pozycjonuję swoją stronę dzięki pomocy firmy Antygen - http://www.antygen.pl/ Polecam Ci ich, bo są naprawdę dobrzy, w tym, co robią.
Tomaashu
Kontakt:

Post autor: Tomaashu »

Po prostu mówisz jaki efekt chcesz uzyskać, a jeżeli chcesz coś wiedzieć, to pytanie przyjdzie samo. W tym możesz znaleźć kilka firm zajmujących się pozycjonowaniem.
mozajka
Kontakt:

Post autor: mozajka »

Bezpieczne pozycjonowanie na pewno jest czasochłonne, jeśli chcesz szybko i bezpieczne dotrzeć do klientów to jedyną najlepszą formą są reklamy AdWords - w innym przypadku na efekty pozycjonowania musisz poczekać. Jeśli chcesz szybko się wypozycjonować to musisz się liczyć z tym, że Google może Cię za to ukarać banem.
Szolausiana

Post autor: Szolausiana »

zgadzam się
ali719

Post autor: ali719 »

No zgadzam sie, że pozycjonowanie jest czasochłonne, ale z drugiej strony warto, bo efekty są super.
endrju1

Post autor: endrju1 »

Niestety pozycjonowanie trochę trwa :) Ale z firmą jak np jest to odpowiednio rozplanowane. W między czasie możesz też myśleć o innych kampaniach :)
animka87

Post autor: animka87 »

a czy rozważaliście za efekt? ostatnio czytałam ze coraz częściej sie od tego typu rozliczenia odchodzi na rzecz rozliczenia abonamentowego plus premia za wyniki. co o tym myślicie?
mozajka
Kontakt:

Post autor: mozajka »

To najgorsza forma pozycjonowania, bo pozycjoner szybko doda linki by dostać pieniądze. A potem witryna dostanie bana za spam :) Odradzam.

Post autor: Apol »

Pierwsze efekty pozycjonowania średnio są widoczne po koło dwóch miesiącach, wtedy właśnie rośnie ono w siłę.Warto wiedzieć, że nie każda firma jest w stanie zrobić równie dobrą reklamę, dlatego decydując się na pozycjonowanie, na początku wybierz możliwie najlepsza firmę, ja za taką uznaję https://solv.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ