Inteligentne inwestowanie

Dział o zarabianiu na Giełdzie Papierów Wartościowych, a także na giełdzie walutowej - forex.
hardcore

Inteligentne inwestowanie

Post autor: hardcore »

Witam,
mam do zaoferowania film w którym jest duża porcja wiedzy o inwestowaniu. Przedstawiona jest w nim najskuteczniejsza metoda zakupu akcji potwierdzona wyliczeniami. Jeśli chcesz zdobyć wiedzę i pieniądze to proszę o kontakt pw.
Media-Drukarnia.com

Re: Inteligentne inwestowanie

Post autor: Media-Drukarnia.com »

Kiedyś sama inwestowałam na giełdzie i włożyłam w to naprawdę dużo czasu i pieniędzy. Korzystałam z serwisu pionier.pl i przyznam, że chociaż powiedziałam swoje pieniądze bukmacherom to bardzo się cieszę, że to wycofałam, bo sama najadłam się strachu i stresu, niewartego mojego zachodu. Ponieważ co wygrali to zaraz tracili i tak w kółko. Pozdrawiam !:)
jungtupi

Post autor: jungtupi »

ja polecam szkole inwestowania dzieki ktorej zbilem naprawde spore pieniazki, a wiedza ktora dzieki nim pozyskalem napewno jeszcze niejednokrotnie pozwoli mi pomnozyc moje dobra :]

maverick88

Post autor: maverick88 »

Szukałam pomocy przy tworzeniu raportów oraz analityka pomocnego w osiągnięciu sukcesu. Polecono mi e-propertyrating.pl . W szybki sposób otrzymałam szereg analiz oraz strategię do osiągnięcia celu.
kasiarz22

Post autor: kasiarz22 »

razem z moim kuzynem inwestowaliśmy kiedyś na giełdzie. Teraz zdecydowanie wolę inwestować w fundusze. Skupiłem się na tej liście i chce wybrać coś konkretnego. Mniej przy tym stresu że straci się swoje pieniądzę
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Myślę ze warto kupować ziemie, ceny pewnie będą rosnąć tak samo jak w poprzednich latach http://www.dzialkanadmorzem.pl/inwestow ... ruchomosci i tak samo zapewnię będzie w tym roku.
Michał52

Post autor: Michał52 »

A moim zdaniem warto zastanowić się nad inwestycją w akcje spółki STI GROUP,która jest całkowicie oddłużona z nową radą nadzorczą oraz zarządem i dużą tarczą podatkową bo 2,5 mln zł. To pewny zysk.
marcelina.kote

Post autor: marcelina.kote »

Ostatnimi czasy rozsądne jest inwestowanie w . Rynek obligacji dynamicznie się rozwija, coraz więcej spółek zleca też wykonanie oceny ratingowej, więc potencjalny inwestor ma szerokie pole manewru.
zyjes

Post autor: zyjes »

Zgadzam się. Obligacja to pewny interes dziś.
monika87

Post autor: monika87 »

zyjes pisze:Zgadzam się. Obligacja to pewny interes dziś.
a mnie jakoś to nie przekonuje
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ