Centrum Rezerwacji oferuje bilety lotnicze w różne zakątki Europy i całego świata. Oferujemy podróżnym intuicyjną wyszukiwarkę lotów, przeszukujemy setki połączeń regularnych i tanich linii lotniczych. Niezależnie czy podróżujesz służbowo czy rekreacyjnie sprawdź nasze propozycje biletów lotniczych w promocji. A dodatkowo informacje i ciekawostki o krajach, aktualne oferty specjalne przewoźników, Społeczność Podróżników i inne.
Zapraszamy na stronę: http://www.tanie-loty.com.pl/
Nie tylko do Stambułu, w serwisie można znaleźć praktycznie każdy kierunek. Zaglądam tam często szczególnie przed wakacjami, bo można atrakcyjny cenowo bilet "upolować"
ja najczęściej poszukuję na wyszukiwarce, wydaje mi się to najbardziej optymalnym rozwiązaniem, bo nie muszę każdej strony linii lotniczych przeglądać z osobna, a wyszukiwarka od razu przedstawia mi propozycję najtańszą
dobra dobra, wrzucacie tutaj tylko kilka konretnych lotów, a jak znaleźć sobie dowolny tani przelot. Usiąść sobie w fotelu i poszukać lotu na weekend, jakaś weekendowa podróż do stolicy europejskiej. Zwykłe szukanie poprzez hasło w google: tanie loty daje marne rezultaty. Na pewno są jakieś serwisy, które gromadzą perełki...
dokładnie! zgodzę się z tym w zupełności. absolutnie każda strona związana z lotami jest pozycjonowana na frazę 'tanie loty' dlatego też ciężko jest znaleźć loty naprawdę tanie. chociaż w zasadzie 'tanio' to słowo relatywne więc... w każdym bądź razie też chętnie przyjrzę się konkurencyjnym ofertom. :]