Internetowy Doradca Finansowy

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
newCreative

Internetowy Doradca Finansowy

Post autor: newCreative »

Witam serdecznie!

Mam przyjemność przedstawić Wam innowacyjny projekt na polskim rynku finansowym, narzędzie dzięki któremu wybranie odpowiedniego banku oraz dostosowanie kredytu do własnych potrzeb i możliwości przestanie być problemem.

Potrzebujesz:
- kredyt hipoteczny
- pożyczkę gotówkową
- kredyt samochodowy
- lokatę
- ubezpieczenie
- fundusz emerytalny

Jeżeli wykazujesz zainteresowanie którymkolwiek z podpunktów, nasza oferta jest dla Ciebie! Profesjonalny Doradca Finansowy zapewni Ci pomoc w wyborze najlepszych, dostosowanych do Twoich wymagań, narzędzi finansowych, dzięki czemu oszczędzisz czas i pieniądze!

Kredyt mieszkaniowy - zyskaj nawet do 500zł.!
Ubezpieczenie AC / OC - zyskaj nawet do 700zł.!
Kredyt samochodowy - zyskaj nawet do 20%!

"eBroker to sprytne narzędzie, które pozwala nam bezpłatnie zestawiać koszty rozmaitych produktów finansowych. Czy wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że dobrze wybierając kredyt, możemy liczyć na kilka tysięcy oszczędności co roku i nawet kilkaset tysięcy w skali całego kredytu?Jeśli nie, to warto przekonać się samemu, korzystając z porównywarki eBroker, która porównuje wszystkie koszty produktów finansowych, nie omijając haczyków ani używanych przez banki w promocjach gwiazdek. Ostatnio nasz portal, znany na rynku porównywarek finansowych rozwija skrzydła – chcemy zaproponować naszym użytkownikom komfortowy dostęp do najlepszych na rynku okazji, nie tylko finansowych."

Tomasz Orzechowski

W przypadku pytań bądź wątpliwości zapraszam do kontaktu: [email protected].

Zapraszamy serdecznie!
Obrazek
megi12

Re: Internetowy Doradca Finansowy

Post autor: megi12 »

Tutaj jest fajna strona www. Można porównać sobie kredyty mieszkaniowe, gotówkowe, samochodowe, konsolidacyjne, ubezpieczenia, konta (i nie tylko). Potem wystarczy złożyć wniosek przez internet i czekać aż zadzwoni do Państwa nasz konsultant i dalej poprowadzi Państwa kredyt.
Ta strona to www.m_finanse.systempartnerski.pl
Damian88

Post autor: Damian88 »

witam też wiem co to szukanie kredytu wiec znalazłem doradce internetowego. warto skorzystać z takich usług. przeliczą kredyt w wielu bankach i porównają go Podaje link jak by ktoś był zainteresowany
kolaa

Post autor: kolaa »

Sprawdźcie firmę http://www.prelium.pl/ , która odkupi twoje ubezpieczenie. Jest to nowe rozwiązani ubezpieczeniowe, dzięki któremu możesz dostać dodatkowe pieniądze z odszkodowania do 3 lat wstecz od zdarzenia. Polecam.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Hrumix

Post autor: Hrumix »

Na pewno taka pomoc jest bardzo wartościowa i warto z niej skorzystać. Można też sprawdzić rankingi kredytów i ich opinie od klientów. Pomoc od doradców kredytowych uzyskamy też na takim forum specjalistycznym - http://www.comperia.pl/forum Mogą nam doradzić w konkretnym naszym problemie jakie kredyt wybrać.
drzwi w wodzislawiu
bizz

Post autor: bizz »

Jeśli macie pytania na temat kredytów to zapraszam na forum kredytowe - http://www.kredyt-forum.pl/f/kredyt-gotowkowy.4/ , gdzie za darmo możecie otrzymać porady kredytowe oraz finansowe. Można również skorzystać z darmowego kalkulatora kredytowego oraz rankingów. Sprawdźcie.
Gleniowa

Post autor: Gleniowa »

Według mnie, zamiast zatrudniać takiego internetowego doradce finansowego, lepiej popytać jakiś ekspertów na forach finansowych. Wiem ze tutaj http://www.comperia.pl/forum bardzo czesto udzielaja sie takie osoby. Jak tam zapytasz za nic nie zapłacisz a uzyskasz profesjonalna odpowiedz
oli32
Kontakt:

Post autor: oli32 »

W takich tematach wolę jednak spotkania face to face i kiedy potrzebowałam pomocy z kredytem konsolidacyjnym poszłam do stacjonarnych doradców finansowych. Trafiło na tych z Probitas Finance. I nie żałuję, bo dzięki nim mam kredyt konsolidacyjny na świetnych warunkach. Pomogli mi więc polecam.
ProfiCredit.pl

Post autor: ProfiCredit.pl »

Myślę, że w tym przypadku warto bazować na dobrych i sprawdzonych firmach zajmujących się pożyczkami, akurat tak się składa że możecie na nas liczyć chętnie pomożemy i doradzimy :)
www.ProfiCredit.pl
KonstancjaBielik

Post autor: KonstancjaBielik »

Polecam Finance Home z Częstochowy http://financeh.pl/ , gwarancja wynegocjowania najlepszego mozliwego kredytu i to bez poniesienia kosztów.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ