Cześć, Chciałem zapytać Was czy słyszeliście o tym programie do księgowości? Jeżeli tak to jaka jest Wasza opinia na jego temat, czy rzeczywiście tak dobrze usprawnia pracę w tym dziale i nie pozwala na generowanie kolejnych błędów? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
My właśnie od kilku tygodni testujemy program InvoiceDigitizer i pierwsze spostrzeżenia są naprawdę fajne. Szybkie skanowanie wszelkich dokumentów, paragonów czy faktur i przesyłanie ich automatycznie do systemu księgowego. Liczę, że to usprawni nam pracę w biurze i zmniejszy liczbę pomyłek bo ostatnimi czasy po prostu ze wszystkim ledwo się wyrabialiśmy.
Ja jestem zdecydowanym zwolennikiem tego programu i polecam dla każdego biura rachunkowego ale również większej firmy gdzie natłok faktur i rachunków czasami potrafi znacząco spowolnić pracę i też narazić się na dodatkowe problemy urzędowe. Dlatego jak znajdziesz wolną chwilę to odwiedź stronę elementia.pl gdzie też sobie na dokładnie sprawdzisz jak to działa. a jeżeli będziesz zainteresowany to już ich obsługa klienta Ci we wszystkim pomoże.
Hmm dziwne, że ja jeszcze o tym nie słyszałem. W takim razie zaraz sobie dokładnie sprawdzę jak to wygląda i jeżeli rzeczywiście są takie korzyści to może w końcu nasze księgowe nie będą aż tak narzekały na brak czasu
W pełni zgodzę się z wypowiedziami poprzedników. W przypadku rosnącej ilości faktur i rachunków zamiast pomyśleć o takim rozwiązaniu które znacząco odciąża pracę to poszerzamy kadrę pracowników w księgowości co tylko niestety ale generuje kolejne duże obciążenia finansowe. Warto dlatego po prostu dokładnie je sprawdzić i samemu się przekonać, bo samym wypowiedziom nie każdy jest w stanie uwierzyć. Czekam w takim razie na twoją recenzję, pozdrawiam!
A nie sprawdzi sie program do fakturowania z https://wfirma.pl/program-do-faktur-online ? To moje ostatnie odkrycie i przyznam, że mega funkcjonalne i ułatwiające rozliczenia na codzień, także z zagranicznymi kontrahentami
W takim razie ogromne dzięki za Wasze podpowiedzi i też jednak utwierdzenie mnie w przekonaniu, że będzie to dobry krok który przyniesie oczekiwane efekty. Nie będę już dłużej zwlekał i w tym tygodniu się z nimi skontaktuję może uda mi się sprawnie wdrożyć ten program do swojej firmy.
RafałSek pisze:W takim razie ogromne dzięki za Wasze podpowiedzi i też jednak utwierdzenie mnie w przekonaniu, że będzie to dobry krok który przyniesie oczekiwane efekty. Nie będę już dłużej zwlekał i w tym tygodniu się z nimi skontaktuję może uda mi się sprawnie wdrożyć ten program do swojej firmy.
Nie ma za co i oczywiście jak będziesz jeszcze miał do nas jakieś dodatkowe pytania to pisz śmiało i może uda nam się rozwiązać inne problemy bo rzeczywiście księgowość może przysparzać wiele kłopotów.
Goldensilver od tygodnia testuje program do fakturowania wfirma, powiesz mi czy wykorzystujesz wszystkie te funkcjonalności? Jest ich przecież mnóstwo.