Inwestowanie

Dział o inwestowaniu w nieruchomości, dzieła sztuki, metale szlachetne i inne.
martin

Inwestowanie

Post autor: martin »

Postanowiłem trochę poobracać swoimi oszczędnościami. Poszperałem w necie i zwróciłełm uwagę na to, że opłaca się zająć walutami ale tylko w kantorach internetowych. W takich dajmy na to miejscach jak https://ekantor.pl można spotkać kurs nawet 10% lepszy niż w stacjonarnych, dodatkowo jest możliwość rozmowy z dealerem walutowym, który doradzi czy w danej chwili wymiana się opłaca. Sprawdźcie sobie w kilku miejscach i porównajcie.
NajtanszeWagi_pl

Re: Inwestowanie

Post autor: NajtanszeWagi_pl »

Nigdy nie korzystałem z takiej formy inwestycji więc ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć, w szczególności czy warto. Ktoś ma jakieś doświadczenie w tej sprawie?
www.najtanszewagi.pl
emil89832

Post autor: emil89832 »

Jeśli chodzi o inwestowanie, to polecam skupić się na stronie i na firmie https://www.viennalife.pl/oferta/inwestycje/ Inwestycje to dobre rozwiązania dla każdego i wydaje mi się być to całkiem interesujące. Sprawdźcie sobie wszystkie możliwości, które są tam opisane.
balbanea

Post autor: balbanea »

zakup mieszkania to także dobra opcja na inwestycję. obecnie nawet bez specjalistycznej wiedzy można inwestować chociażby w Norwegii
zielonooka

Post autor: zielonooka »

NajtanszeWagi_pl pisze:Nigdy nie korzystałem z takiej formy inwestycji więc ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć, w szczególności czy warto. Ktoś ma jakieś doświadczenie w tej sprawie?

No właśnie...czy jest ktoś na forum kto ma doświadczenie w tej dziedzinie? Ile można zarobić?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ