-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
monika87 pisze:Brałam udział już w wielu szkoleniach, a obecnie zastanawiam się nad studiami podyplomowymi, co sądzicie o takim pomyśle?
Zdecydowanie tak, w tym roku skończyłam studia w Warszawie i tak się zastanawiałam czy iść na szkolenia czy kontynuować naukę i zacząć podyplomówkę na tej samej uczelni czyli UTH. Stwierdziłam, że jeśli teraz nie pójdę to już nigdy nie zacznę, a co jak co szkolenia nie dadzą tego co studia podyplomowe i nie piszę tutaj tylko o dokumentach, ale po prostu wiedzy. Jestem na Zarządzaniu zasobami ludzkimi, kierunek łączy się z moją pracą, a podwyższanie kwalifikacji jest bardzo ważne, szczególnie, że pracodawcy bardzo na to patrzą, a jak wiadomo w Warszawie jest ogromna konkurencja.
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość