Inwestycja w szkolenia

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
adriano

Inwestycja w szkolenia

Post autor: adriano »

Od pewnego czasu zastanawiam się nad inwestycją w szkolenia z zakresu podatków i księgowości...
znalazłem nawet już przykładową ofertę http://www.audittax.pl/szkolenia-podatkowe/
Co o tym sądzidzicie..
Diana21

Re: Inwestycja w szkolenia

Post autor: Diana21 »

Akurat nie o podatki ale o innowacje w firmie warto zadbać decydujac się na zakup pakietów szkoleniowych :)
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
mysliwy21

Post autor: mysliwy21 »

Spoko, dzięki za info - przyda się na pewno :)
elektronarzędzia kupię
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Dobrym pomysłem jest szkolenie się czy to z zakresu księgowości czy też w innym temacie. Warto też uczyć się języków obcych ostatnio przeczytałam ciekawy artykuł o ten właśnie o szybkiej nauce języka obcego.
Eizzy
Kontakt:

Post autor: Eizzy »

Racja , teraz znajomość języków to praktycznie podstawa. Sama znam tylko angielski, ale w mojej pracy to wystarczające. Na co dzień zajmuję się projektowaniem narzędzi lotniczych, mówiąc w wielkim skrócie. Firma nie jest polska więc angielski mi się bardzo przydaje ;) Jestem z nim na tyle oswojona, że nie muszę chodzić na dodatkowe zajęcia. Teraz jednak pracodawca wysłał mnie za to na szkolenie z projektowania wspomaganego komputerowo http://www.szkolenia.innpuls.pl/oferta/ ... czne-/cad/ Mimo, że zajmuję się tym zawodowo warto podnosić swoje kompetencje. Tym bardziej, jak szkolenie jest darmowe ;) Sądzę, że każdy by się zgodził na coś takiego, prawda? Zresztą moim zdaniem warto inwestować w siebie w taki sposób. W przyszłości nigdy nie wiadomo co się stanie i co się w danej chwili człowiekowi przyda ;)
WaldekR

Post autor: WaldekR »

Też bym celował w języki. W Polsce czasami rynek stoi w miejscu. Trzeba poszukiwać inwestorów z zagranicy.
monika87

Post autor: monika87 »

Brałam udział już w wielu szkoleniach, a obecnie zastanawiam się nad studiami podyplomowymi, co sądzicie o takim pomyśle? ;)
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

Ja ostatnio znalazłem ciekawą ofertę szkolenia w dziedzinie profesjonalne sprzatanie. Idealna rzecz dla osób które maja w planach zakładac firme sprzątającą
Olga

Post autor: Olga »

monika87 pisze:Brałam udział już w wielu szkoleniach, a obecnie zastanawiam się nad studiami podyplomowymi, co sądzicie o takim pomyśle? ;)

Zdecydowanie tak, w tym roku skończyłam studia w Warszawie i tak się zastanawiałam czy iść na szkolenia czy kontynuować naukę i zacząć podyplomówkę na tej samej uczelni czyli UTH. Stwierdziłam, że jeśli teraz nie pójdę to już nigdy nie zacznę, a co jak co szkolenia nie dadzą tego co studia podyplomowe i nie piszę tutaj tylko o dokumentach, ale po prostu wiedzy. Jestem na Zarządzaniu zasobami ludzkimi, kierunek łączy się z moją pracą, a podwyższanie kwalifikacji jest bardzo ważne, szczególnie, że pracodawcy bardzo na to patrzą, a jak wiadomo w Warszawie jest ogromna konkurencja.
miniMI
Kontakt:

Post autor: miniMI »

Zdecydowanie tego szukałem! Dzięki OLGA!
uTrader Opcje Binarner 150% GRATIS
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ