jak pozbyć się polisy bez opłąt?

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
milku

jak pozbyć się polisy bez opłąt?

Post autor: milku »

Witam wszystkich, ostatnimi czasy było spore poruszenie w kwestii polis inwestycyjnych. W porozumieniu z UOKiK wiele towarzystw ubezpieczeniowych odstąpiło od brania opłat likwidacyjnych. Miałem nadzieję na to, że i moje towarzystwo ubezpieczeniowe pokusi się na lepsze dla klienta rozwiązania, niestety do tego jednak nie doszło i nadal jestem z aktywną polisą. Ktoś wie jak można się jej pozbyć?
świerzy

Re: jak pozbyć się polisy bez opłąt?

Post autor: świerzy »

W tej kwestii to lepiej zostawić sprawę profesjonalnym prawnikom. Dla mnie pracowali prawnicy z wrocławskiej kancelarii lex. Najlepiej do nich zadzwonić (71) 30 777 30, albo maila napisać [email protected]. Są w porządku, ale najlepiej do nich po prostu zadzwoń i się umów ;).
aniaola37

Re: jak pozbyć się polisy bez opłąt?

Post autor: aniaola37 »

Polecam Ci sprawdzić kancelarię: http://mkp-legal.pl/pomiar-pojazdu-waga ... podwazony/ - Specjalizują się w sprawach związanych z polisolokatami :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ