-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Mateusz S pisze:Poczytaj sobie o crowdsourcingu (jest parę artykułów w sieci zobacz kiedyś czytałem o nich).
Dzięki za informacje. Coś słyszałam na temat crowdsourcingu, ale nie zagłębiałam się w temat. Załóżmy, iż projektuję aplikacje – mam wydzielony czas na testy, obaj ze wspólnikiem crossujemy się sprawdzając błędy czy też bugi, ale skąd mam wziąć swoją grupę docelową.
Renata Tyczyńska pisze:Mateusz S pisze:Poczytaj sobie o crowdsourcingu (jest parę artykułów w sieci zobacz kiedyś czytałem o nich).
Dzięki za informacje. Coś słyszałam na temat crowdsourcingu, ale nie zagłębiałam się w temat. Załóżmy, iż projektuję aplikacje – mam wydzielony czas na testy, obaj ze wspólnikiem crossujemy się sprawdzając błędy czy też bugi, ale skąd mam wziąć swoją grupę docelową.
Dziękuję za informacje i udział w dyskusji.
W wolnej chwili posprawdzam opcje testów na klientach aplikacji.
Pozdrawiam
RT
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości