Jak wybrać wykonawcę witryny internetowej?

Czyli biznes w sieci internetowej.
Kocica

Jak wybrać wykonawcę witryny internetowej?

Post autor: Kocica »

Jak wybrać wykonawcę witryny internetowej żeby sie naciąć na jakiegoś kanciarza i jednocześnie żeby ta osoba/firma w razie późniejszych problemów z edytowaniem strony mogła pomóc?
O co pytać, na co zwracać uwagę?
lwiątko

Re: Jak wybrać wykonawcę witryny internetowej?

Post autor: lwiątko »

A myślałaś o samodzielnym założenie strony?
Wcale nie trzeba mieć do tego żadnej specjalistycznej wiedzy z zakresu programowania. Ja jestem tego doskonałym przykładem ;) Założyłam i sama prowadzę stronkę, a pojęcia html, które znam można policzyć na palcach jednej ręki :P
kasiarz22

Post autor: kasiarz22 »

Może popatrz jakie szablony ma ta firma http://x13.pl/6-szablony-graficzne-prestashop , mnie osobiście bardzo się podobają. Wiadomo żer wygląd strony to podstawa, bo albo klient wchodząć na Twoją stronę sie zachęci i zostanie na dłużej albo wystraszy i wyjdzie.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Musisz poszperac w sieci i pooglądac to co Cię interesuje. Ja osobiście korzystam w takich sprawach z usług http://www.ibe.pl ponieważ wykonują unikalne projekty graficzne i profesjonalne serwisy internetowe.
polecam
januszl

Post autor: januszl »

Stronę można wykonać samemu. Ja korzystam z 2 kreatorów stron. Można nawet z czasem na tym zarabiać , bo jeden z nich jest w PP. :)
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Samodzielne tworzenie stron internetowych nie jest proste. Sam kiedyś próbowałem i myślałem, że na głowę dostanę :P Dlatego postawiłem zgłosić się do jakiejś profesjonalnej firmy. Mi też zależy na tym by ta firma była uczciwa i w razie problemów ze stroną pomogła mi w jej edycji. Na razie trafiłem na i szczerze mówiąc spodobała mi się ich oferta. Korzystał ktoś z Was z ich usług? Byłbym wdzięczny za jakieś opinie.
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Witam,

Nie korzystalam z usług, aczkolwiek strona wygląda bardzo profesjonalnie :)
Ogólnie i pozycjonowanie to kluczowy element każdej działalności, więc warto zlecić to firmie zewnętrznej, tak aby strona była naszą wizytówką i reklamą samą w sobie a nie odstraszała ;)
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

A ja myślę, że warto spróbować samemu założyć taką stronę. Nawet jeśli w efekcie zgłosimy się po pomoc do firmy, to potem będziemy w stanie sami nią zarządzać.
Marketingwpigułce
Kontakt:

Post autor: Marketingwpigułce »

Być może samodzielne założenie strony byłoby wystarczające - zależy od stopnia skomplikowania.
Na Wordpressie jest pełno motywów/ tematów do zainstalowania poprzez kliknięcie, które można tanio kupić i nie potrzeba programisty.

W zakresie wybierania firmy warto patrzeć na portfolio. Dla dociekliwych można zweryfikować poziom zadowolenia obsłużonego wcześniej: czy był zadowolony z wykonanej usługi.
http://www.marketingwpigulce.pl
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

To raczej zależy jaka ma być to strona. Jak coś prostego to Wordpress może być, ale i tak trzeba trochę znać HTML. Można też zlecić robotę agenci interaktywnej np. robi witryny http://www.kurkadesign.pl/oferta/projek ... nie-stron/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ