jak zaprezentować ofertę w internecie?

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
SalamonK

jak zaprezentować ofertę w internecie?

Post autor: SalamonK »

mógłby mi ktoś pomóc się ogłosić w kilku miejscach w internecie ze swoją ofertą? nie wiem jak takie ogłoszenie powinno wyglądać pod względem technicznym a powinno ono wyglądać wiarygodnie i być zachęcające. jakieś wskazówki?
Marcelus

Re: jak zaprezentować ofertę w internecie?

Post autor: Marcelus »

Nie ma to jak komplikować sobie życie :D masz tu wszystkie potrzebne informacje, żeby zamiast komuś płacić za ogłoszenie zrobić to samemu kilkoma kliknięciami :D jest też kilka innych serwisów podobnych, nie korzystam więc nie wiem ale można się przecież ogłosić jednocześnie na kilku :)
Katarzyna24
Kontakt:

Post autor: Katarzyna24 »

Hm, możesz spróbować działać na własną rękę. Ale czasami kwota, którą płacisz za pozycjonowanie to zarobek z jednego klienta, a uwierz mi, po profesjonalnym pozycjonowaniu, możesz zdobyć bardzo dużo nowych klientów.
Skuteczne pozycjonowanie sklepów i stron internetowych eMarketingNet.pl
Asia22

Post autor: Asia22 »

Bardzo ogólna prośba ;) Nie wiadomo, jaki biznes, gdzie chcesz działać, jaka forma ogłoszenia. Słowem trudno ci coś doradzić ;)
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - Rincewind
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

Przede wszystkim musisz mieć dobrą stronę www. Jak nie wiesz jak to zrobic to zwróć się do profesjonalistów dla których projektowanie stron internetowych warszawa to prosta sprawa. Jest taka dobra firma która za nieduże stosunkowo pieniądze zrobi ci profesjonalną strone www.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Pozycjonowanie to bardzo dobra opcja pod taką reklamę w sieci!
Tutaj macie warto sobie ją porównać i sprawdzić!
sewery

Post autor: sewery »

Najpierw znajdź do tego odpowiednie miejsce, czyli odpowiedz sobie na pytanie do kogo oferta ma być skierowana. Zobacz np. czym jest RUR i jak możesz wykorzystać działanie tego serwisu to prezentacji swojej oferty.
neonn24
Kontakt:

Post autor: neonn24 »

Zależnie od rodzaju usług - oczywiście content marketing jest chyba najbardziej wydajny, ale jeśli powiedzmy masz to dobra, to on się sam wypromuje. Co do zwykłych stron - warto zadbać o to, żeby miały ciekawą, zoptymalizowaną treść. Dobra strona nawet bez większych wysiłków może zdobyć bardzo wysoką pozycję w wyszukiwarce.
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Czasami zamiast robić coś na własną rękę lepiej zainwestować np w dobry marketing.
Jeżeli szukałbyś jakiejś dobrej firmy od marketing to ja mogę polecić tą http://growpoland.pl są mega profesjonalni no i znają najlepsze formy marketingu więc na pewno dopasujesz sobie coś do swoich potrzeb.
fizjo123
Kontakt:

Post autor: fizjo123 »

Ja równiez polecam skorzystanie z profesjonalnych usług, ponieważ po pierwsze zostanie to zdrobione dobrze i szybko. Po drugie firm takimi rzeczami dostosowują się do budżetu klienta także nie ma jakiegos wielkiego problemu z tym.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ