Jak zrobić stronę www

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
mkrawczykowski
Kontakt:

Jak zrobić stronę www

Post autor: mkrawczykowski »

Witam,
nie wiem, czy tu ktoś takich rzeczy szuka, ale pomyślałem, że może będziecie chcieli poczytać jak zrobić stronę www samodzielnie. Jak się okazuje, wielu właścicieli mikro i małych firm chce samodzielnie stworzyć swoją stronę, a jest na to kilka nietrudnych sposobów :)

Zapraszam na mojego bloga:
Jak stworzyć skuteczną stronę internetową, która wpłynie na Twoje dochody? -
zobacz darmowy ebook: http://krawczykowski.net.pl/za-darmo
Marcelinak

Re: Jak zrobić stronę www

Post autor: Marcelinak »

Fajny temat, można dowiedzieć się parę interesujących ciekawostek.
Seminarium Warszawa | Praca trener
mkrawczykowski
Kontakt:

Post autor: mkrawczykowski »

... a dla szukających więcej podpowiedzi w temacie - kolejny post: małe porównanie kilku kreatorów. Nic wielkiego, ot takie małe naprowadzenie co który kreator oferuje:
swiater

Post autor: swiater »

Nie wiem czemu ale kreatory stron mnie nie przekonują, a już pomysł gotowych tekstów jest zaprzeczeniem idei marketingu w 100%. Parę fajnych porad o treści na stronach ww można znależć tu: http://www.aptus.pl/www/porady/content_marketing.php
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

W sieci jest mnóstwo osób, firm, szablonów, poradników etc etc. Myślę że nie będzie z tym większego problemu... nawet dla laika.

Post autor: kubek »

Jeżeli samemu chcesz tworzyć stronę i nie ma to być strona statyczna to polecam darmowego cms - wordpress. Interfejs wygodny i przyjemny w obsłudze, nawet osoba, która nie zna się na programowaniu spokojnie sobie poradzi.
podłogi drewniane - producenci opakowań foliowych
Hubert24

Post autor: Hubert24 »

Takie darmowe rozwiązania pewnie działają do 1 aktualizacji i z doświadczenia mogę powiedzieć że w 99% są dziurawe i niebezpieczne lepiej zastosować autorski system CMS :D
Nasza agencja interaktywna chętnie nawiąże współpracę na wykonanie stron internetowych dla nowych firm i nie tylko. Zapraszamy konkurencyjne ceny i szybka realizacja.
monika33

Post autor: monika33 »

Wyczajcie sobie oferte czeskiej firmy http://www.quicksnake.pl/. hosting kosztuje niecale 40 zl rocznie, mozna rejestrowac domeny, dobra obsluga techniczna 24h. ponadto swoim klientom proponują postawienie stronki w zpupelnosci za free. moim zdaniem sa jak najbardziej godni polecenia ;)
moneymaker913

Post autor: moneymaker913 »

Zrobic stronke w dzisiejszych czasach to zaden problem. Z tego co czytalem http://www.forum.pieniadz.pl/koszt,zalo ... 18571.html juz za smieszne pieniadze mozna znalezc cos dobrego.
Alex21
Kontakt:

Post autor: Alex21 »

Dobrze jest zainwestować w dobry serwer. Teraz dużo się mówi o serwerach vps: i chyba najlepiej jest się kierować w ich kierunku. Są wysokiej jakości i praktycznie niezawodne. Można wziąć wersję testową nawet na 60 dni, a później płacić co miesiąc 4 złote albo dobrać sobie coś droższego.
Znacie sklep domek ? :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ