-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
armani pisze:Każde biuro może się tym zająć i każde sobie z tym poradzi.
Ceny są podobne więc pierwsze lepsze, które wybierzesz powinno spełnić twoje wymagania kolego..
Wg mnie wybór biura nie jest taki oczywisty jak wg kolegi.
Kiedyś miałam podobny orzech do zgryzienia na szczęście pomogła mi znajoma i do dzisiaj współpracuje z Panem Krukowskim z Podatku na Hallera, którego mogę bez dwóch zdań polecić.
W końcu powierzasz im całą odpowiedzialność za rozliczenia i nie chcesz ponosić konsekwencji złego wyboru po czasie.
Kwestia tego, że przy wyborze księgowości człowiek chciałby zrzucić z siebie ciężar myślenia o dokumentach, kontaktach z urzędami itp.
Polecam przy wyborze patrzeć całościowo na te wszystkie aspekty.
blackspade pisze:Wg mnie wybór biura nie jest taki oczywisty jak wg kolegi.
Kiedyś miałam podobny orzech do zgryzienia na szczęście pomogła mi znajoma i do dzisiaj współpracuje z Panem Krukowskim z Podatku na Hallera, którego mogę bez dwóch zdań polecić.
W końcu powierzasz im całą odpowiedzialność za rozliczenia i nie chcesz ponosić konsekwencji złego wyboru po czasie.
Kwestia tego, że przy wyborze księgowości człowiek chciałby zrzucić z siebie ciężar myślenia o dokumentach, kontaktach z urzędami itp.
Polecam przy wyborze patrzeć całościowo na te wszystkie aspekty.
Dzięki za informacje. A jeśli chodzi o ten Podatek. Zobaczyłem i sadze, że mógłbym może z nimi współpracować tylko kwestia cenowa, mogłabyś cokolwiek o niej?
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości