Jaka sukienka na spotkanie biznesowe?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Jaka sukienka na spotkanie biznesowe?

Post autor: MartaJa »

Zastanawiam się nad skompletowaniem jakiegoś zestawu wyjściowego na takie bardziej biznesowe spotkania.
Myślicie, że takie to dobry pomysł? Przydałoby się coś uniwersalnego, co nie wyjdzie za szybko z mody. Co o tym myślicie?
Kamil

Re: Jaka sukienka na spotkanie biznesowe?

Post autor: Kamil »

Mi się podobają:)
Świetne gabiony :)
ada1984
Kontakt:

Post autor: ada1984 »

Najlepiej mała czarna, zawsze do wszystkiego pasuje i na wszystkie okazje :)
c_est_la_vie

Post autor: c_est_la_vie »

no dokładnie mała czarna zawsze się sprawdzi, a co myślicie o tej http://ragazzafashion.pl/damska-sukienk ... kat-1.html
Agnest

Post autor: Agnest »

Bardzo ładna sukienka. Mała czarna pasuje raczej na wieczór, na spotkanie biznesowe w dzień... trochę pogrzebowa.
Maczek

Post autor: Maczek »

Ja postawiłabym na coś bardziej eleganckiego. Jeżeli jest to spotkanie biznesowe to stawiałabym na eleganckie spódnice plus koszulowa bluzka. Wypadniesz bardzo profesjonalnie ;) Eleganckie wcale nie musi oznaczać też nudne. To zestawienie jest moim zdaniem super http://www.lattore.pl/spodnica-magdalena.html Sama jestem młodą osobą dlatego do pracy stawiam na takie połączenia.
wiosna

Post autor: wiosna »

Sukienka na spotkanie biznesowa musiałaby być elegancka i niewyzywająca, czyli bez dekoltu i sięgająca co najmniej kolan.
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Szukając kilka dni temu sukienki biznesowej, zatknęłam się na śliczne . Jakoś nie mogłam znaleźć nic dla siebie, więc kupiłam sukienkę dla córeczki. Przynajmniej ona będzie ładnie wyglądała ;)
ZOlza

Post autor: ZOlza »

Ja jestem miłośniczka Mohito :) Maja w fajnej cenie gustowne ubrania, ktore szybko się nie niszczą. Mam mega duzo sukienek z tej sieciówki :)
Kurcewicz- najpiękniejsze i atrakcyjne cenowo albumy oraz renowacja starych książek.
Margan

Post autor: Margan »

Czarna sukienka to dobry pomysł, pod warunkiem, że będzie miała zasłonięty dekolt i długość za kolano. Pamiętaj też, że buty powinny mieć zasłonięte palce :)
Gdy umiera starzec, płonie cała biblioteka.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ