Jaki hosting wybrać dla sklepu internetowego?

Czyli biznes w sieci internetowej.
SaraMichel

Post autor: SaraMichel »

Sanchos

Re: Jaki hosting wybrać dla sklepu internetowego?

Post autor: Sanchos »

Też interesuję się. Jeszcz pytanie- a bezpłatny hosting czy będzie odpowiadał dla strony komercyjnej?
Ackee

Post autor: Ackee »

Uważam, że bezpłatny hosting nie może być wykorzystany, ponieważ zwykle mają przeciążene serwery. Oprócz tego wybór hostingu i czas załadowania strony uwzględnia się przez googla podczas promowania strony i reklamie. Poleciłbym/Poleciłaby mnie drogi hosting zewspół czesnym wyposażeniem,naprzykład . Mają normalne ceny, są promocje. Oprócz tego odpłatne hostingi mają serwis całodobowy.
klar

Post autor: klar »

Hekko również polecam - jako niezawodny serwer.
Z mojego doświadczenia - musicie raczej mieć VPSa, bo hosting to może być zbyt mało.
I tak w tym wszystkim największe znaczenie ma niezawodność działania usługi.
Ale to chyba oczywiste, prawda?
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Ja od siebie mogę polecić ten - https://az.pl/sklepy-internetowe/ Duza pojemność serwera, można wiele produktów i kategorii dodać, nieduże koszty. A do tego proste w obsłudze, nawet jak ktoś ma pierwszy raz do czynienia ze sklepem online to sobie poradzi
Thertor

Post autor: Thertor »

A patrzyłeś już może na ofertę od Hekko? Moim zdaniem to jeden z lepszych hostingów dostępnych na rynku i przede wszystkim niedrogi. Nie ma moim zdaniem po co przepłacać u innych skoro tutaj możesz mieć r=to samo, a nawet coś lepszego za mniejsze pieniądze!
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

Samo postawienie stronki to jedna sprawa, koniecznie trzeba od razu pomyśleć też o jej reklamie, bo inaczej będzie stała i będą same straty. Super formą reklamy są linki sponsorowane, poczytajcie sobie tutaj - http://adwordsgroup.pl/linki-sponsorowane/ Każdy wybiera pierwsze pozycje z wyszukiwarki, ruch na stronie na pewno będzie.
3Dprint.pl

Post autor: 3Dprint.pl »

Jeżeli na stronie będzie panował duży ruch, to zdecydowanie polecam bardzo mocne serwery, które wytrzymają ewentualne przeciążenia. Szczególnie kiedy planujemy wyprzedaż lub jakieś promocje.
febe

Post autor: febe »

Może ten artykuł pomoże podjąć decyzję o tym jaki hosting wybrać. Bo to wcale nie jest takie łatwe, a wybór wiąże się z wieloma czynnikami, które trzeba wziąć pod uwagę
oskarekwwa

Post autor: oskarekwwa »

Ja z własnego doświadczenia mogę polecić hosting od . Jakiś czas temu byłem zmuszony zmienić dostawcę hostingu, ponieważ poprzedni był dla mnie za słaby. Oferta tej firmy odpowiada mi w 100%, kolega polecił więc czemu nie skorzystać. Po tygodniowym teście zdecydowałem, że wybieram własnie Cal. Jeśli jednak nadal się zastanawiasz to moe ten artykuł pomoże w wyborze ;)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ