Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Prestashop?

Czyli biznes w sieci internetowej.
Kleo

Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Prestashop?

Post autor: Kleo »

Hej!
Mam swój sklep internetowy z meblami własnej produkcji. Od jakiegoś czasu, zastanawiam się nad możliwością oferowania klientom płatności w ratach oraz leasingu. Czy znacie moduł ratalny do Prestashop, który jest godny polecenia?
majanka

Re: Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Prestashop?

Post autor: majanka »

Jest parę modułów do platformy Prestashop, jednak nie każdy jest godny polecenia. Moim zdaniem, najlepszym modułem jest ten od iRaty. Posiada dużą ilość akceptowanych wniosków kredytowych oraz możesz liczyć na dodatkowy dochód w postaci prowizji, za każdy zaakceptowany wniosek kredytowy.
Olek90

Post autor: Olek90 »

Również polecam system ratalny iRaty. Skromnie pisząc, jest to jeden z najlepszych modułów ratalnych do sklepu internetowego na platformie Prestashop. Szczególnie od strony klienta Twojego sklepu, jest bardzo prostym systemem ratalnym, ponieważ wniosek kredytowy wypełnia się w ekspresowym tempie.
Kleo

Post autor: Kleo »

Wasze odpowiedzi oraz opinie na temat tego systemu ratalnego, bardzo mnie zachęciły do niego. Jednak nie wiem kompletnie od czego zacząć, by taki moduł wprowadzić do swojego sklepu. Może ktoś z was jest w stanie mi napisać, gdzie powinnam zrobić pierwsze kroki?
Olek90

Post autor: Olek90 »

Nie będziesz żałowała wyboru tego modułu do Twojego sklepu :), Jeśli chodzi o firmę, która zajmuje się wdrażaniem tego systemu, to polecam ich - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Jeśli masz jakieś pytania, to kieruj je do nich, na pewno Ci pomogą. Mam nadzieje, że będziesz zadowolona z tego modułu tak samo, jak ja ;)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ